Ovo je njegova godina – Marko Nikolić objavio pesmu “Naše proleće” (VIDEO)

Marko Nikolić / Foto: Promo

Nekad jednostavno dođe vreme kada čoveku sve ide od ruke, što se definitivno pokazalo tačnim u slučaju Marka Nikolića.

Marko je sem u Srbiji i u Beču, gde dugi niz godina živi i stvara, poznat i širom dijaspore gde ga znaju kao kompozitora, aranžera i profesora pevanja sa diplomom magistra solo pevanja prestižne džez akademije u Gracu.

To se zove emocija… Marko Nikolic na nastupu / Foto: Promo

Elem, Marko Nikolić je nakon toga što je dugi niz godina radio “ispod radara”, to jest bavio se muzičkim stvaralaštvom u svom studiju sarađujući sa velikim imenima domaće estrade, na radost svih onih koji vole kad Mare zapeva, u kratkom roku snimio dve nove pesme.

Tako je Marko Nikolić učestvovao na ovogodišnjem takmičenju “Pesma za Evroviziju 2022” sa pesmom “Dođi da te volim”, a nedavno je objavio i drugu koja nosi naziv “Naše proleće”.

Ono što pevezuje obe numere je emocija koja izvire kako iz tekstova, tako i iz muzike a pogotovo se emotivni naboj reflektuje na slušaoca zbog Markove fantastične interpretacije.

Ako se zna šta se sa ovim Nišlijom izdešavalo u poslednje vreme, jasno je odakle izvire toliko emocija…

Naime, Marko se s početka ove godine oženio svojom velikom ljubavlju Anom Bučević, poznatim motivacionim govornikom, lepom Splićanokom čiji govori motivišu na hiljade žena i muškaraca širom regiona. Svoju neizmernu ljubav ovaj nesvakidašnji par krunosao je svadbenim veseljem s početka februara ove godine u Beogradu, na kome su okupili svoje najbliže prijatelje i rođake.  

Njihova bajka… Ana i Marko / Foto: Privatna arhiva
Oni su jedno drugom proleće: Ana Bučevic-Nikolić i Marko / Foto: Screenshot Instagram
Poznata pop pevačica Maja Nikolić je rođena Markova sestra / Foto: Screenshot Instagram

Kako smo od Marka saznali, pesma “Naše proleće” je samo deo albuma na kome vredno radi, dok je za narednu godinu u planu i slistički koncert u Beogradu na kome će Marko uvrstiti i pesme iz svog ranijeg opusa kao što je “Dva druga” koju je snimio sa Dejanom Matićem, sad već davne 2007. godine.

MARKO NIKOLIĆ – NAŠE PROLEĆE – OFFICIAL VIDEO – YouTube

Pesma  “Dođi da te volim”, sa kojom je Marko ucestvovao na takmicenju “ Pesma za Evroviziju”:

Marko Nikolić – Dođi da te volim / Pesma za Evroviziju ’22 – YouTube

A kako je zvučao duet Dejan Matić i Marko Nikolić poslušajte:

Marko Nikolic & Dejan Matic&Dave Weckl on drums! – Dva druga – YouTube