NOVI SAD: Uhapšen kik-bokser Nenad Pagonis, bivša supruga tvrdi da ju je pretukao

Nenad Pagonis, kik-bokser, priveden je 5. juna u Novom Sadu zbog tvrdnji njegove bivše supruge Maje Brukner da ju je pretukao.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, Nenad Pagonis je osumnjičen za nasilje u porodici.

Zbog toga mu je određeno zadržavanje po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Maja Brukner je, kako nezvanično saznajemo, u policiji tvrdila da ju je bivši muž udario i da je tom prilikom zadobila povrede. Kako tvrdi sukobili su se oko treninga njihovog zajedničkog deteta.

Nenad i Maja razveli su se pre nekoliko godina nakon devet godina braka, iz kojeg su dobili dvoje dece.

Njihov odnos bio je veoma turbulentan, a on ju je jednom prilikom isprozivao javno na Fejsbuku, navodeći da je neposvećena majka.

Ja mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je okej da živi za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa „jakim“ ženama i postali bezvredni. Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi trebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu – napisao je bokser tada i dodao:

Nedostatak majke u prvim godinama života zbog njenih poslovnih obaveza često zamenjuje televizor ili mobilni, na kom nema nijedan kvalitetan kulturno-obrazovni program za decu, nego samo kič šund što dovodi do lobotomije. Snaga i napredak jednog naroda zavisi od njegove kulture i obrazovanja. Našoj deci zbog nedostatka prvenstveno majki a onda i očeva kulturu i obrazovanje diktiraju televizije. Neka se ne uvrede ljute feministkinje samo razmišljam naglas – završio je on.

Izvor: Blic.rs