MILICA DABOVIĆ NE PRESTAJE DA INTRIGIRA: Planiram da kupim kuću od zarade na OnlyFans-u

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović već neko vreme ima profil na sajtu za odrasle – OnlyFans.

Ona je zbog toga stalno na udaru kritika, međutim koliko od ove platforme dobro zarađuje, dokaz je i što uskoro planira da kupi kuću.

Potpuno je smešno kad kažete novi biznis, to je jedna igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora. Tako sam ja nazvala to. To je nešto što mi je donelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali… Videćemo dokle će to da traje„,  rekla je Milica Dabović za Blic.

Podsetimo, nakon što je Milica svojevremeno priznala da je bivši maltretirao, prošla je i kroz razne osude javnosti koje je prate i danas, međutim bivša košarkašica tvrdi da je iz svih nedaća izašla jača.

Danas lakše podnosim komentare. Za sve što uradiš narod te osuđuje. Ja sam za svakoga imam opravdanje i u svakom nađem nešto dobro. Da nisam karakter tri puta bih se ubila, izvršila bih samoubistvo. Nije to lako podneti, ja sam naučila da me šamaraju i udaraju, ali da se dižem i sama sebi da govorim: Idemo dalje legendo, carice„, rekla je svojevremeno Dabovićeva.

Izvor: B92.net