IŠLA SAM NA PSIHOTERAPIJU POSLE RAZVODA, NIJE DOSTOJAN DA BUDE OTAC NAŠEG DETETA: Goca Tržan otvoreno o bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću

Iako nisu u dobrim odnosima, pevačica Goca Tržan ističe da samo zbog jednog ne žali zbog braka sa Ivanom Marinovićem, iako joj je on velika greška.

I posle niza godina i javnih prepirki Tržanova se dotakla svog prvog braka zbog kog ne žali isključivo zbog ćerke Lene, jer je to najlepše što je u životu dobila.

– Jeste, bar sa moje strane. Ja uvek imam utisak da, evo do sad, do mog sadašnjeg supruga, uvek sam imala utisak da ja više volim nego što sam bila voljena – istakla je pevačica Goca Tržan u emisiji „Na terapiji sa Slavicom…“

– Nemam ja problem sa prethodnim brakom sve dok mu ne pominjemo ime. Svi smo imali greške i pravimo greške u životu. Da se razumemo, nije on moja prva greška u smislu emotivnom. Bila je takođe jedna krupna greška pre njega i ja sam iz jedne greške uletela u zapravo istu grešku, ali je ona antipod, a antipodi su zapravo lice i naličje iste stvari – ispričala je Goca i otvoreno priznala:

Da nisam bila u toj vezi, možda nikada ne bih bila u braku sa…

Ali ne biste imali Lenu, to bi bio greh – nadovezala se Slavica Đukić Dejanović.

– Tako je. Ja apsolutno ne žalim zbog svog prvog braka, odmah da se razumemo. Bila je greška u smislu toga što sam svom detetu izabrala oca koji, evo reći ću, nije dostojan takvog deteta.

Znači, stidite se svog izbora? upitala je Slavica Đukić Dejanović Gocu Tržan.

– Da. Ja sam išla na psihoterapiju da sebi oprostim tu grešku. Ja to nisam videla. Uspela sam zato što mi je vaša koleginica na moje kako je mogao ovo, kako je mogao ono, meni to nikada ne bi palo napamet da uradim nekome, neprijatelju najgorem a ne roditelju svog deteta, rekla: „Nemojte da se ljutite na sebe ne možete u drugima da prepoznate ono što nemate u sebi i da predupredite“. Onda sam stala i rekla sebi: „Da, meni mozak ne ide tako daleko. I to je sve legitimna stvar, ništa on nije pogrešan, ja sam pogrešna u njegovom i on u mom životu. On je sa nekim drugim verovatno kompatibilan, sa mnom nije jer to nije moj sistem vrednosti i nije moje moralno etičko stablo takvo. Ja nisam tako vaspitavana da živim. Zato ja nikada ne govorim loše lako se i sprdam na svoj račun, ali evo sto puta bih ga ponovila da imam svoje dete. I da je sto puta bilo gore, da bih imala nju i da imam ovo što sada imam sa njom, ja bih to ponovila – rekla je Goca.

O tome kakav je sada odnos Lene i tate, Goca je kratko rekla:

– Pa, nemaju nikakav odnos. Po zasluzi sve ide u životu.

Izvor: Telegraf.rs