VREME JE ZA KONCERTNU PAUZU, SPREMAM NOVI ALBUM: Svetlana Ceca Ražnatović otkrila svoje planove za 2024. godinu!

Svetlana Ceca Ražnatović nastupala je na Zlatiboru, gde je zajedno sa publikom dočekala novu 2024. godinu.

Nakon ovog spektakularnog koncerta koji je pripremila za sve koji su na ovoj turističkoj destinaciji slavili Novu godinu, osvrnula se na brojne teme iz privatnog života.

Ceca je otkrila ko joj je prvi poželeo srećnu Novu godinu.

Anastasija i Nemanja su mi među prvima čestitali, vidim da me je i Veljko zvao, Helena je sa mnom ovde. Ona će biti sa mnom na reprizi na Kopaoniku. Dobila sam puno poruka, nisam stigla sve da isčitram, prvo profesionalne obaveze da završim, posle čestitke. Nakon koncerta vraćam se odmah za Beograd pa prepakivanje i ponovo na put, sutra imam koncert na Kopaoniku. Svake godine se prvo sa bendom izljubim, oni su mi najbliži tu pored mene“, rekla je pevačica.

Ona je otkrila ko joj je nedostajao tokom prazničnog dana.

Podugačak je spisak. Željko, Krstan. Da ne nabrajam sada, mi smo velika porodica, Bogu hvala. Moram da kažem, pored svih tih nedostajanja, pored porodice i prijatelja s kojima sam navikla da dočekujem Nove godine, tu su mi neki. Bilja Spasić je sa mnom. Stevan je uvek sa mnom, moj saputnik. Sutra nas čeka druga ekipa prijatelja na Kopaoniku. Večeras je toliko bilo veselo. Ako je suditi po atmosferi večeras, biće ovo dobra, biće vesela godina. Moram da kažem da je ovo najmasovniji koncert u zatvorenom prostoru. Po drugi put sam na istom mestu za godinu dana. Odlična energija večeras. Publika je bila toliko dobro raspoložena. Mada moja publika je svuda raspoložena i vesela i energična. Sve vreme su bili svi na nogama, pevali, veselili se. Ni ja nisam stala. Bogu hvala pa imam i viška energije“, rekla je Ceca za Telegraf, pa se osvrnula na pesmu koju je snimila ove godine.

Mi smo se potrudili stvarno da donesemo tu Džejevu emociju i da stavimo jedan lep pečat na celu tu priču. Ja se jako radujem i jedva čekam da pogledam film. Nešto sam malo videla i to malo što sam videla jeste fantastična slika. Husa je briljirao bar u tom parčencetu koji sam videla.“

Nakon svih obaveza, pevačica je priznala da je vreme za pauzu.

Jao, jeste. Naradila sam se prethodne godine i stvarno sam dala 120%, znači preko 100% svojih mogućnosti. Potrudila sam se da svuda gde nastupam nakon silaska sa scene ostavim publiku u euforiji. Da jedva čekaju ponovo da dođu na neki drugi nastup. Mislim da je sada vreme za neku koncertnu pauzu. Imamo u februaru nastup, nekih mesec dana pauze, ali ću se tih mesec dana posvetiti albumu i da sa Futom uhvatimo taj neki ritam. Već smo se dogovorili preradićemo neke moje stare pesme koje su on i Marina radili, da ih prepevam u novom aranžmanu. Krenuli smo sa Majom i sa duetom „Ne računaj na mene“. I mislim da će to biti super stvar jer mi je na tim pesmama dečija boja glasa i sada bih volela da to snimim sa ovom bojom i da dam neki drugi pečat. Naš dogovor da to uradimo je bio još od prošlog proleća i pošto je leto bilo prebukirano, a za to mi je trebalo da odmorim glasnice i da to uradimo kako treba. I zato ćemo sada u januaru, februaru, proleće će biti zaista radno i što se tiče novog albuma i što se tiče tih novih prepevavanja starih pesama“, rekla je Ceca za pomenuti portal.

Izvor: Nova.rs/Telegraf.rs