Nećete verovati, Kim po potrebi nosi pelene!

Datum: 03. Mai

Planetarno poznata rijaliti zvezda Kim Kardashian proslavila je ne samo sebe u „Keeping Up with the Kardashians“, već i svoju kompletnu porodicu od kojih je sad već svako zvezda za sebe.

Za atraktivnu, lepu i poznatu Kim, svašta se govorilo i nagađalo, međutim ona je nedavno sama lansirala najveću medijsku bombu o sebi.

Naime, tokom gostovanja u mega popularnom “The Ellen DeGeneres Show” na američkoj televiziji, Kim je otkrila da joj nije strano ni da nosi pelene ukoliko je to potrebno da bi dobro izgledala: „Nije me briga koliko mi je neudobno, koliko dugo ću to nositi, hoću li morati da nosim pelenu da ne bih išla u WC“ i dodala  „Nije me briga šta moram da uradim da bih izgledala dobro“- rekla je Kim i ostavila gledaoce u šoku i neverici.

A kako izgledaju te zahtevne kreacije koje Kim oblači za potrebe crvenog tepiha, pogledajte u objavama:

https://www.instagram.com/p/CT0ArT4FhJI/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CHMgO7QAoPx/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/B9pHslhAHZK/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/B93SLy1gFN_/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Koliko juče, Kim je privukla pažnju kada se na crvenom tepihu „Met Gala“ u Njujorku pojavila u legendarnoj haljini Marilyn Monroe, držeći se za ruke sa novim dečkom Pet Davidsonom i navela hiljade ljudi da razmišljaju da li je i ovog puta nosila pelenu.

https://www.instagram.com/p/CdHVSWrPgiB/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CdFEmpQr7vF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Tekst: Svet Dijapore

Foto: Instagram