NAPISALA PESME ANI NIKOLIĆ: Futa je krije, ali je Rale otkrio ko je „nova Marina Tucaković“!

Pevačica Ana Nikolić juče je objavila novi album sa pet novih pesama, od kojih je većinu radila Nadica Mutavdžić, što se dalo videti i na njenoj objavi na društvenoj mreži Instagram kada se zahvalila Goranu Ratkoviću Ralu koji ju je pomenuo za vreme nedavnog telivizijskogog gostovanja.

Nadica Mutavdžić je napisala tekstove po melodiji Gorana Ratkovića Raleta i celu naciju oduševila stihovima koje je otpevala pop zvezda Ana Nikolić.

Nadičine pesme su se prve izdvojile na albumu, a numera „Terasa sa pogledom na zid“ je izazvala najveći broj komentara, a odmah za njom i pesma „Hvala, doviđenja“ po kojoj album i nosi ime.

Goran Ratković Rale je u jednoj emisiji pre mesec dana otkrio kako je došlo do saradnje sa talentovanom Nadicom.

Estrada dobila novu Marinu Tucaković?

„Ana Nikolić je došla kod mene u studio i pitala da li radim muziku na tekstove. Rekla mi je da ima dva teksta koja joj je poslala jedna devojka. Pročitao sam ih i oduševio se. Žena se zove Nadica Mutavdžić. Sad radi i sa Futom, i sa mnom. Marina je Marina, nju je nemoguće zameniti, ali Nadica piše slično kao ona“ otkrio je kompozitor za Blic.

Aleksandar Radulović Futa je pre mesec dana govorio za portala Nova.rs i otkrio da sprema nove projekte kao i velika iznenađenja, međutim, nije želeo da potvrdi reči svog kolege Raleta. Osim toga, Futa je za portal Nove govorio da je na njegov predlog, a u čast Džeja Ramadanovskog, osnovan „Džej tribute bend” koji je promovisan na 60. rođendan svima omiljenog muzičara.

Supruga Aleksandra Radulovića, Marina Tucaković, koja nas je napustila pre tri godine, iza sebe je ostavila neizbrisiv trag, koji je teško nadmašiti. Ipak, njegov kolega Goran Ratković Rale, nagovestio je da postoji žena koja ide Marininim stopama…

Nadica je vec saradjivala sa poznatim imenima… Recimo – Van Gogh

Svet Dijaspore / S.N.G. // Izvor: Nova.rs

Foto: Instagram/ananikolicofficial//Youtube/Screenshot