LEPA SELMA PORUČUJE DADI: „Polumenta, zabranjeno ti je da pominješ moje ime“

Pevač Dado Polumenta i bio je u braku sa učiteljicom veronauke Selmom Mekić iz Novog Pazara, oni su nakon samo pet meseci stavili tačku na njihov brak, a lepa Selma mu je javno zapretila da njeno ime više ne spominje.

 „Neka Dada Polumentu  neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina i da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i decom i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javnoOvo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje“ – napisala je Selma i dodala:

„On i ja svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio, znao je koga i kakvu ženu ženi. Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da, možda sam sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiram, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvek bila vera, kultura, umetnost i istina. Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće“ – napisala je veroučiteljica na Fejsbuku.

Screenshot / društvene mreže

Inače, Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

„Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam srećna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način“ – izjavila je Selma jednom prilikom.

Izvor: Blic.rs

Foto: Instahram/selmamekicc/dadopolumentaofficial