Nakon pada sa motora u Parizu: Bez frke – Brega stiže na bečki koncert “Bijelog Dugmeta” ! (VIDEO)

Lepo jesenje vreme izmamilo je mnogobrojne stanovnike Pariza na ulice, mnogi od njih su se odlučili za ispijanje kafe ili vina na Monmatru ili pokraj Sene, a neki od njih da se po sunčanom danu vozikaju na skuterima po glavnom gradu Francuske.

Za ovu poslednju opciju odlučio se naš proslavljeni kantautor  Goran Bregović, te je po sunčanom vremenu Parizom “zujao” na Vespi.

Međutim, kako smo saznali doslo je do male nezgode u kojoj se Brega povredio te je morao na manju hiruršku intervenciju.

Za sve obožavaoce i vlasnike ulaznica za koncert „Bijelog Dugmeta“ 12. novembra u Beču: Bez frke – Brega dolazi!

U redakciju portala Svet Dijaspore stigao je snimak Gorana Bregovića u kome poziva fanove na bečki koncert, a koji nam je dostavio producent koncerta Fikret Vukalić Fantom, koji je nam je još i otkrio: “Sve je spremno za koncert godine. Brega, Alen i Tifa, nastupiće u vrhunskoj koncertnoj dvorani, uz najsavremeniju opremu sa kojom nastupaju najveća imena svetske muzičke scene. Imajući to u vidu, kao i to da je ovaj legendarni trojac u pitanju, publika može da očekuje spektakal koji se retko viđa.”

Važno obaveštenje!!!

“Molimo publiku i vlasnike ulaznica za koncert “Bijelog Dugmeta“ da tog 12. novembra dođu blagovremeno u dvoranu “Gasometer” i to već u 19 časova” – poručio je producent bečkog koncerta Fikret Vukalić Fantom.

Goran Bregović i producent koncerta Fikret Vukalić Fantom

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac