Na otvaranju Evrovizije hrvatski Let 3 privukao pažnju svojim stajlingom (VIDEO)

Ovogodišnji predstavnici Hrvatske, sastav Let 3  svojim neobičnim modnim kreacijama privukli su pažnju na ceremoniji otvaranja Eurosonga koji se ove godine održava u Liverpulu.

Ekipa iz benda prošetala je tirkiznim tepihom u efektnim haljinama, na kojima su dominirali grb Republike Hrvatske, kao i slova ŠČ – po nazivu njihove pesme. Frontmen Prlja se izdvajao od ostatka benda jer je njegov stajling bio nešto drugačiji a krasile su ga boje zastave EU.

Kao da to nije bilo dovoljno teatralno, momci iz Let 3 – fotografima su servirali i “šlag na torti” kada su poskidali haljine/plašteve te pokazali svoj drugi stajling. Naime, ispod prvog, nalazio se drugi stajling koji su činile baletske “tutu” suknjice, majce i dokolenice u i to sve u beloj “čednoj” boji.

Ubrzo nakon ceremonije na stranici Wiwibloggs.com koja je specijalizovana za Evroviziju i evrovizijske događaje, osvanula je anketa u kojoj se fanovi ovog takmičenja pitaju ko je od takmičara imao najbolji outfit na tirkiznom tepihu.

Dugo vremena Let 3 se nalazio na prvom mestu sa 1.825 glasova, međutim, trenutno vodi Noa Kirel iz Izraela sa 4.300 glasova…


Svet Dijaspore / Izvor: index.hr