„Munje“ stižu u Beč! U četvrtak 20. aprila premijera nastavka kultnog filma u Beču, nakon čega sledi prikazivanje u čitavoj Evropi! (VIDEO)

Dugo očekivani nastavak domaćeg kultnog filma „Munje!“ premijerno će biti prikazan u Beču, u četvrtak, 20. aprila u bioskopu Cineplexx Millennium City, sa početkom u 20:00 časova. Svečanu internacionalnu premijeru u Austriji će svojim prisustvom uveličati glumci Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Maja Mandžuka, Milica Vujović, Ivana Zečević, Marko Pavlović, Stojša Oljačić i Vladimir Kovačević, kao i režiser filma Radivoje Andrić.

Nakon bečke premijere, „Munje: Opet!“ nastavljaju se prikazivanjem na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Millennium City, Donau Zentrum i Lugner City Kino. Austrijska publika će imati priliku da pogleda film „Munje: Opet!“ i u Cineplexx bioskopima širom zemlje u nedelju, 23. aprila.

Pored svečane austrijske premijere, film „Munje: Opet!“ imaće i još tri premijerne projekcije sa gostovanjima glumačke ekipe u Nemačkoj, i to u: Düsseldorfu, 21. aprila u bioskopu UFA Palast, Frankfurtu, 22. aprila u bioskopu CineStar Mainzer Landstraße i Nürnbergu, 23. aprila u bioskopu Cinecitta.

Film će od 21. aprila biti prikazan u preko šezdeset odabranih bioskopa širom Nemačke, Švajcarske, Švedske, Belgije, Danske, Francuske, Italije, Luksemburga, Norveške, Holandije kao i u Češkoj republici i na Malti.

Deo snimanja filma „Munje: Opet!“ realizovan je u Beču, tokom kojeg je kompanija Adria Film uzela učešće u izvršnoj produkciji i organizaciji. Takođe, ovo je drugi film po redu u čijoj je realizaciji Adria Film učestvovala i kao ko-producent.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa, kao i onlajn na zvaničnim bioskopskim stranicama.

Foto: Promo