„MOJA DECA GODINAMA VEŽBAJU IZDRŽLJIVOST NA GROZNIM KOMENTARIMA, UČIM IH DA BUDU BORCI“: Jelena Karleuša nikad iskrenije o naslednicama Atini i Niki

Jelena Karleuša u braku sa Duškom Tošićem dobila je dve ćerke, Atinu i Niku. Devojčice su već sada izuzetno popularne na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da su najbolje vaspitane među naslednicima javnih ličnosti. 

Muzička zvezda pojavila se danas na konferenciji za štampu povodom nastupa na „Youth festa“, a tom prilikom, nikad iskrenije govorila o svojim mezimicama.  

– Izgleda da to ide kontra, kada su roditelji blagi i povučeni, deca su agresivnija, a kada je majka dominantnija, deca su blaga. Moje ćerke su izuzetno nežne, povučene, jako lepo vaspitane, skromne, one čak nemaju potrebu ni da izlaze. Kad me pitaju da li mogu da izađu, ja im kažem, naravno, idite s drugaricama… One imaju nepunih 15 i 16 godina, tako da je sada pravo vreme da se pronađu u muzici, u modi… One su prave devočice, tinejdžerke, koje su moj veliki ponos i najveći uspeh zato što su skromne. Ja sam isto bila dobra i skromna devojčica, ali sam bila puna energije, a one su sve kontra. Mislim da je sve stvar vaspitanja, kako dete vaspitate, takvo vam bude. Evo vam primer, ja nikada nisam ni kafu popila, ni cigaretu zapalila, da ne pričam o nekim drogama ili bilo kakvim porocima, ali mi majka to nikada nije branila. Ona me je samo lepo vaspitala. Sve dolazi iz kuće – prića Jelena, pa objašnjava kako osnažuje Atinu i Niku.

Biti ćerka Jelene Karleuše i imati društvene mreže je već ozbiljan prenk. Dovoljno je da odete na TikTok profil moje Nike i vidite sve one silne bizarne uvrede, a ona zna da ne sme da koristi ružne reči ili da nekoga uvredi. Nika je našla način kako da nikoga ne uvredi, a da odgovori u sklopu toga što ja tražim od nje. Moje ćerke vežbaju izdržljivost loših komentara, loših ljudi već dugi, dugi niz godina. Još dok je bila ona situacija vezana za zakon o kojem smo pričali, ja sam decu ispisala iz škole jer su one pod velikim pritiskom. Sa jedne strane, jako mi je žao zbog toga, a sa druge strane, ja nemam način da ih zaštitim sem da im svojim primerom pokažem i da kažem im da moraju da budu borci kroz život, jer je život težak. Pubertet je izuzetno problematičan i borimo se. Sigurna sam da će ih sve ovo osnažiti kao ljude i da će sutra znati da reaguju u svakoj situaciji, ali ne bih volela da ijedno dete prođe kroz ono kroz šta su moja deca prošla, a to je da mu vređaju majku. Nema ništa strašnije od toga da detetu vređate majku – rekla je JK.

Izvor: Informer.rs