MIRA ŠKORIĆ NAJGRÐE IZVREÐALA MAJU I CECU: Nevaspitana nedopr*ana glupačo i tvoja raspala mentorka…

Nedavno je nekada veliki hit „Ne računaj na mene“ iznova ugledao svetlost dana, ovog puta glas sa Cecom Ražnatović umesto Mire Škorić ukrstila je Maja Berović.

Odavno je poznato da nekada najbolje prijateljice Ceca i Mira već nekoliko godina nisu u dobrim odnosima, ali ovaj čin da je „zameni“ nekom drugom pevačicom, kako glase neki od komentara na društvenim mrežama, zadnji je udarac nekadašnjem prijateljstvu.

Jedna izjava Maje Berović „Da sam na njenom mestu poslala bih šampanjac i bombonjeru“ – izazvala je mnoštvo negativnih komentara, međutim, niko nije računao na ovako žestoku reakciju Mire Škorić čiji je komentar izvređao kako Maju, tako i Cecu, a njenu objavu vam prenosimo u celosti:

„Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedoprc*na glupačo. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela. Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma „Ne računaj na mene“ živi i bez vas dve. Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi.“ – napisala je Mira na Instagramu.

ESTRADNI RAT – CECA/MIRA/MAYA: Koja verzija vam se više dopada? (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu)

Svet Dijaspore

Foto: Instagram/miraskoric/Youtube