MESEC DANA BILA NA NEPLAĆENOM GODIŠNJEM: Dušica Jakovljević dobila otkaz na HYPE televiziji, oglasio se direktor produkcijske kuće Saša Mirković (FOTO)

Dušica Jakovljević prestala je da radi kao voditelj na „Hajp“ televiziji, a sada je za „Blic“ otkrila zbog čega je došlo do prekida radnog odnosa.

Istina je da smo se razišli, da li sam dala ili dobila otkaz najmanje je bitno. Razišli smo se u prijateljskim odnosima, to slobodno mogu da kažem – rekla je Dušica na početku i otkrila šta je prethodilo toj odluci.

Uzela sam neplaćen odmor mesec dana kako bih se malo distancirala i razmislila o svemu i mislim da je ovo najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Sadržaj te televizije mi se u poslednje vreme nije dopadao i nije mi odgovarao. Ne bih iznosila previše detalja jer smatram da sam jednom to možda nepotrebno uradila – poručila je za „Blic“ Dušica i otkrila dalje planove.

Pa nemam konkretno neki plan. Dobila sam dosta ponuda u proteklom periodu, pa ću razmisliti o tome šta meni odgovara. Moja ćerka sada pokreće svoj brend, želim njoj da pomognem i da joj se posvetim tako da imam pune ruke posla što se toga tiče.

Direktor i vlasnik Hype televizije, Saša Mirković, odmah je odlučio da se oglasi tim povodom i potvrdio je da je voditeljka dobila otkaz na ovoj televiziji.

– Da me ne bi svi zvali i pitali za Dušicu, evo odgovora: Dobila je otkaz ugovora o radu pre 7-8 dana, a o detaljima ne želim da se izjašnjavam – napisao je Mirković na Instagramu.

Foto: sasa_mirkovic_official/Instagram

Tekst: Blic.rs/Svet Dijaspore