MERRY CHRISTMAS, YOU FILTHY ANIMAL: Kevin iz „Sam u kući“ dobio zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih (VIDEO)

Mekoli Kalkin kojeg mnoge generacije pamte po ulozi Kevina u filmu „Sam u kući“ dobio je zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih, a osim porodice, podršku mu je pružila i glumica Ketrin O’Hara, koja mu je glumila majku u popularnoj božićnoj komediji.

Znam da si jako naporno radio. Znam da jesi, ali zbog tebe je gluma izgledala kao najprirodnija stvar na svetu… Mekoli, čestitam. Zaslužuješ svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih. I hvala ti što si uključio mene, svoju lažnu mamu, koja te ostavila samog kod kuće, ne jednom, nego dva puta, da učestvujem u ovom srećnom događaju. Ponosna sam na tebe„, izjavila je glumica O’Hara. 

Ceremoniji su prisustvovali Kalkinova verenica Brenda Song i njihova dva sina, a tokom svog govora Kalkin je odao počast svojoj izabranici i bio veoma emotivan.

Želio bih zahvaliti Brendi. Ti si apsolutno sve. Ti si najbolja osoba koju sam ikad upoznao. Nakon rođenja naša dva dečaka postala si jedna od moje tri najdraže osobe. Volim te„, rekao je Kalkin i mnogima naterao suze na oči.

Tekst: Svet Dijaspore