DARKO LAZIĆ ISKRENO: Svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele – taj laže!

Folk zvezda mlađe generacije Darko Lazić govorio je o svojoj karijeri i istakao da mu se „slava“ obila o glavu.

Pevač se dotakao svojih kolega, slavi koja ume da „ponese“ ali i karijeri.

– Svakako da me je popularnost ponela. Ja ću po hiljaditi put da kažem ovo, neka se kolege uvrede slobodno, ali svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele – taj laže! Nekog ponese pa se taj nikad ne spusti na zemlju, a ima i nas koji se malo povratimo. Neko više poleti, neko manje, ali ne postoji osoba kojoj slava ne udari u glavu. To je moje najiskrenije mišljenje – priznao je Darko koji tvrdi da je morao da se „spusti na zemlju“.

Iako za sebe smatra da je dobar čovek, Lazić ne krije da mu je trebalo nekoliko godina da shvati šta su mu prioriteti u životu.

 Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumem, sa kojom mogu da ćutim i pre svega da budem potpuno iskren i otvoren. Mi ljudi mnogo grešimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prećutimo neke svari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar – istakao je pevač, a potom dodao:

– Jedino tada ta osoba može da te razume i podrži. Ako te neko stvarno voli neće mu smetati što si u problemima ili dugovima, već će da te podrži i da ti pomogne da se izvučeš iz toga.

Kako kaže, rešio je da se posveti porodičnom životu, ali karijera neće trpeti, te već sada planira turneju preko okeana.

– Pripremam se za novogodišnju idilu koju obožavam, a nakon toga neka mala američka turneja najverovatnije. I od februara idem dva meseca na odmor, gasim telefon! Biće neki topliji krajevi, ali sigurno neko more. Nisam stigao ni na medeni mesec da odem – otkrio je sa osmehom.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: Instagram/darkolazicofficial