ARENA JE GORELA SINOĆ: Aleksandra Prijović i Tea Tairović zajedno zapevale u Zagrebu! (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala treći od pet koncerata u Areni Zagreb, a kao i do sada priredila je nekoliko iznenađenja svojim fanovima.

Naime, ona je pozvala folkerku Teu Tairović da joj se pridruži na bini i zajedno su otpevale Teinu pesmu „Budalo“, a nakon toga je usledio emotivni razgovor koleginica koji je publika pozdravila velikim aplauzom.

Srce moje hvala što si tu – rekla je Prija, a Tea se nadovezala:

– Na trenutak sam ostala bez reči. Pre svega da čestitam mojoj dragoj prijateljici i koleginici Aleksandri na vanserijskim uspesima. Molim vas, jedan aplauz za to. Da ti se zahvalim na pozivu, a onda da kažem dobro veče Zagrebe! Hvala vam što ste nas dočekali sa raširenim rukama, sa puno ljubavi. Neka nas vodi i spaja pesma, neka živi ljubav. I neka gori Balkan!

Ja Teu znam dugo godina, ali jako sam srećna što je napravila takav haos u poslednjih par godina. Jako sam ponosna na nju jer je u svakom mogućem smislu razvalila. Nadam se uskoro i njenom koncertu ovde i ja ću da dođem. A sada neka gori Balkan – rekla je Prija.

Tea je za ovu priliku odlučila da zablista u kratkoj žutoj haljini sa cirkonima, a sad već prepoznatljivim plesnim pokretima dovela je atmosferu do usijanja.

Tekst: Svet Dijaspore