Mega hit ove zime! Pomama za Sredom Adams i njenim plesom (VIDEO)

Nakon samo mesec dana od prikazivanja na Netflix-u, serija „Wednesday“ Tima Bartona postala je pravi hit ove zime.

Mega popularnost ove serije ogleda se u tome da je “Sreda” sakupila više od milijardu sati gledanja na Netflix-u i da je u ozbiljnoj konkurenciji serijama “Squid Game” i “Stranger Things 4” da ih skine sa trona.

U seriji, pored mlade glumice Džene Ortege (Jenna Ortega) u ulozi Srede, igraju i Gvendolin Kristi (Gvendolin Christie) kao direktorka Sredine škole, zatim Kristina Riči (Christina Ricci) u ulozi profesorke, dok Luis Guzman i Ketrin Zita Džons (Catherine Zeta-Jones) tumače uloge Sredinih roditelja, Gomeza i Mortiše Adams (Gomez i Morticia Addams).

Ukoliko ste i najmanje aktivni na društvenim mrežama, nije moglo da vam promakne da su one preplavljene snimcima na kojima korisnici iz čitavog sveta obučeni u „Sreda stajling“ imitiraju ples koji je Sreda Adams izvela u jednoj od epizoda ove sve popularnije serije.

Tako je pesma „Bloody Mary“ Lejdi Gage (Lady Gaga) stara 11 godina, sa drugačijim aranžmanom i preimenovana u „I’ll dance, dance, dance with my hands, hands, hands“ postala mega hit na gotovo svim mrežama a ples mlade Srede viralan, toliko da ni sama Lejdi Gaga nije odolela novom trendu, već je i sama snimila video u kome igra u stilu Srde, alijas Džene Ortege.

Dok se buvalno ceo svet šoubiznisa pita kako je moguce da je serija dosla do tako viralnog uspeha koji je postigao Barton sa „Wednesday“, fanovi željno iščekuju potvrdu Netflix-a da će uskoro kenuti snimanje druge sezone “Srede”.

Na hiljade mladih ljudi pleše uz ovu melodiju, a portal Svet Dijaspore vam donosi neke od njih:

https://www.facebook.com/reel/864401424682540

Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instagram/Screenshot