MAGLA JE BILA SVUDA, ONA JE ŠETALA PO AUTOPUTU: Đorđe David oglasio se nakon što je usmrtio ženu u Severnoj Makedoniji, otkrio detalje teške saobraćajne nesreće

Đorđe David, istaknuti umetnik i član žirija „Zvezda Granda“, sinoć je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je tragično nastradala jedna žena iz Makedonije.

On je za Grand potvrdio učešće u saobraćajnoj nezgodi i otkrio sve detalje kako je do nje došlo.

Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka je naletela na automobil i direktno se sudarila sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u drugi automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik, za koju kažu da je navodno njena majka, nije – priča Đorđe za Grand i nastavlja:

Nakon udesa oni su ostali na auto putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit ipo posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom.

Đorđe ističe da je policija brzo došla na uviđaj, kao i da su mu urađeni svi pregledi kako bi se ustanovilo da nije bio u alkoholisanom stanju.

Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala– rekao je Đorđe za Grand i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu– istakao je Đorđe i dodao da još uvek ne može da dođe k sebi.

Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao– priznao je roker i otkrio u kakvom je on stanju.

Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo– zaključio je Đorđe za Grand.

Izvor: grand.nova.rs