Kažu najveći blam muzičke scene: Stjepan Hauser erotskim klipovima prodaje svoja vina „sinjorinama“ (VIDEO)

Niko u poslednje vreme nije izazvao toliko reakcija na muzičkoj sceni u regionu kao što je to slučaj sa proslavljenim hrvatskim violončelistom Stjepanom Hauserom.

Naime, poznati muzičar je od nedavno počeo da se bavi proizvodnjom vina koja nose njegovo ime, te je shvatio da je sam najbolji promoter za svoj brend i počeo da snima reklamna videa.

Hauser je snimak objavio na drštvenim mrežama još s početka decembra, ali je u fokus šire javnosti dospeo tek pre neki dan.

Gotovo svi kometari se odnose na koncept njegovog video zapisa u kome se Stjepan šeta kroz vinograd u odelu, bosonog i zavodljivim glasom poziva svoje obožavateljke na konzumaciju vina rečima: „Sinjorina ovo vino je toliko dobro, koje je to vino? Znaš li? Mama mia. Ukus ljubavi, ukus romanse, konačno u boci. Sinjorina, ovo možemo da pošaljemo tebi u bilo kom trenutku i možemo zajedno da uživamo u našoj novoj avanturi“.

No, tu se nije zaustavio…

Dok mnogobrojne “sinjorine” u komentarima hvale njegov šarm i dele mu komplimente za njegov stas, glas, eleganciju i prefinjene pokrete, ima onih koji za ovaj snimak kažu da je “blam za muški rod”.

“Mene je BLAM umesto njega dok ovo gledam“,„Umetnik, kao i svi… Opi*en do bola. Ima para, zna gudati, sad ima i vinograd, a žene će mu progledat kroz prste taj seljoberski šarm nastup“, „Nikad nije znao da komunicira rečima, ali ono baš nikad. Obožavao sam njihove svirke i molio sve svece u koje ne verujem da začepi u pauzama između kompozicija“, „Krindž malo jači…“, „Mene je blam u njegovo ime“, “Ovo je toliko sleazy i pervy i loše da je brutalno dobro. I on to zna, i skupi bezbroj lajkova i još će usamljenim napaljenim sinjorinama prodat hektolitre tog svog romantičnog vina” – su samo neki od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Međutim, teatralnost i koketiranje je stari isprobani recept koji Stjepan Hauser već godinama upražnjava u nenormalnim količinama. Očito je gudač shvatio da to prolazi kod određenog broja njegovih fanova…

A koliko se svojevremeno šuškalo, upravo je to bio razlog za kraj veze sa Jelenom Rozgom sa kojom je bio u ljubavi dve i po godine, a vezu su okončali 2017..

„Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete“, poručila je tada Jelena Rozga putem svog predstavnika za medije.

Izvor: Wikimedia Commons

Pogledajte ranije video zapise Stjepana Hausera i recite šta mislite o njegovoj teatralnosti i koketnom maniru…

Tekst: Portal Svet Dijaspore / S.N.