KARLEUŠA MI JE REKLA DA SAM MJAUKALA, ODMAH SAM KRENULA NA ČASOVE PEVANJA: Barbara Bobak iskreno o učešću u „Zvezdama Granda“

Pevačica Barbara Bobak otvoreno je govorila o učešću u „Zvezdama Granda“, pa se dotakla Cece Ražnatović i Jelene Karleuše i priznala da se izbamirala na velikoj sceni.

Ona kaže da joj je takmičenje promenilo život iz korena i da je nakon prvog nastupa shvatila šta treba da promeni u pevanju kako bi postala velika zvezda.

Kada sam bila mala želela sam da pevam pred Karleušom i Cecom, pred svim velikim zvezdama koji su tada bili aktuelni. Pred Cecom nisam pevala, pred Jelenom jesam u „Zvzdama Granda“ i lepo mi je. Zeznuto je kada staneš tako ispred nekog koga si gledao na televiziji. Iako se možda ta osoba tebe neće sećati sutra, ti razmišljaš šta ako se izblamiram. Ja sam se izblamirala i preživela sam -rekla je ona.

Iako su Jelenini komentari možda bili u tom momentu žestoki, Barbara ističe da je sve njene kritike shvatila kao dobronameran savet i potskrek da još više napreduje.

Nije tada neki komentar bio loš, prosto komentari su bili realni i bilo je sve kako je ona rekla. Kazala mi je da je moja izvedba bila mjaukava i jeste bila, bila je katastrofa, toliko me je trema pojela, bila je žena u pravu – dodala je Barbara i otkrila kako generalno reaguje kada joj neko uputi negativnu kritiku:

Mene loše kritike motivišu jako, tada sam krenula sa časovima pevanja, želela sam da otvorim vokal i da se oslobodim treme. Kada si siguran u to što pevaš, onda nemaš temu. To mi je značoilo da treba da se probudim i da nastavim dalje.

Izvor: grand.nova.rs