KAKVA EMOCIJA I MRKA U SPOTU: Poslušajte duetsku pesmu Ane Bekute i Halida Bešlića (VIDEO)

Pored dugogodišnjeg prijateljstva koje vezuje Anu Bekutu i Halida Bešlića, ovo dvoje proslavljenih pevača sa naših prostora nikada do sada nije sarađivalo na nekom zajedničkim projektu – međutim, sa duetom „Zagrli me“ – napravljena je pesma koja će svakako ući u anale domaće muzike.

Naime, pesma „Zagrili me“ objavljena je juče i već je pokupila simpatije u regionu.

Pesmu je radio proveren dvojac, dugogodišnji Halidovi saradnici Mirko Šenkovski Geronimo (tekst) i Samir Kadirić (muzika, aranžman), dok je spot snimljen pod rediteljskom palicom Dalibora Mrdića u produkciji “Invenio films“.

Spot je snimljen u Bosni i Hercegovini, delom u restoranu “Pod lipom” u Sarajevu, a delom na Nišićkoj visoravni i obiluje velikom dozom emocija, oplemenjen prelistavanjem starih fotografija, nastalih za vreme njihovih bogatih muzičkih karijera.

Mrka se našao u emotivnom spotu

U jednom od kadrova, pojavljuje se stara fotografija sa početka veze Ane Bekute i Milutina Mrkonjića, čime je pevačica odala još jednom počast svojoj preminuloj i najvećoj ljubavi.  

Foto: Youtube/Screenshot

Ana se zahvalila Halidu na saradnji

Na društvenim mrežama, uz najavu spota, Ana Bekuta se obratila Halidu rečima: Halide, hvala ti što si ovo otpevao sa mnom.“

Poslušaje pesmu i podelite sa nama vaše mišljenje:

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instagram/anabekuta1