KADA MORAMO DA OTKAŽEMO NASTUP, TRAŽE NAM DA SE SNIMAMO BOLESNI: Rada Manojlović progovorila o neprijatnom iskustvu sa vlasnicima klubova

Pevačica Rada Manojlović veoma je aktivna na društvenoj mreži „X“ a danas je progovorila o neprijatnim situacijama sa vlasnicima klubova kada mora da odloži koncert iz zdravstvenih razloga.

Naime, ona je upitala pratioce za mišljenje a i savet kako da se postavi kada joj organizatori zatraže da objavi video u najgorem izdanju.

Ovako, ja moram nešto da vas pitam, vezano za moj posao, ali da mi odgovorite baš iskreno i objektivno. Ajde, u redu, razumem reklamu u vidu video najave pevača „Dragi moji vidimo se tu i tu, dođite da napravimo ludu zurku“, to je ok, ali da li odobravate to što kada se razbolimo i moramo da otkažemo koncert iz zdravstvenih razloga, pojedini vlasnici klubova nam traže video najavu u kojoj nikakvi, bolesni, čupavi, slinava pod infuzijom, temperaturom ili kakvi već, znači u nekom najgorem izdanju, pričamo kako moramo da otkazemo koncert, jer smo bolesni – napisala je ona.

Rada je potom dodala da joj u tim trenucima nije do života, a tek ne do snimanja video snimka.

Ono, ležiš, kašlješ, čkiljis očima, naduven, otečen, izgledaš kao da te pregazio brzi voz, ne želis da te bilo ko vidi u takvom izdanju, ne možes ni sam sebe da gledaš, a kamo li da moraš da objaviš takav snimak javno da vide desetine hiljada ljudi. Da li je potreban takav snimak? Zašto nije dovoljno pismeno objašnjenje i izvinjenje, uz napomenu da će biti novog datuma? Ne razumem, eto, ako mogu da čujem vaše mišljenje, baš me zanima, jer pojedini baš, insistiraju iako im ti kažeš da ne da nisi za snimanje, nego ti nije do života – napisala je ona, a fanovi su bili saglasni da je to sraman potez pojedinih vlasnika klubova.

Tekst: Svet Dijaspore