IMALA SAM NEPRIJATAN DOGAĐAJ S NJIM: Anđela Jovanović odbila da glumi sa Branislavom Lečićem, on podneo tužbu zbog „povrede časti i ugleda“

Glumac Branislav Lečić tužio je koleginicu Anđelu Jovanović jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni serije „Radio Mileva“.

Naime, Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Anđela je jedna od glavnih glumica u seriji, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Glumica je potvrdila za „Blic“ da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

Kako „Blic“ saznaje, Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje.

Lečić u tužbi tereti Anđelu Jovanović za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara.

U Lečićevoj tužbi navodi se da „kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije „Radio Mileva“, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta“.

U tužbi se dalje tvrdi da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću „imajući u vidu da Anđela više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije“.

Izvor: Blic.rs