GROM IZ VEDRA NEBA: Dragana Mirković predala zahtev za razvod braka!

Jednoj velikoj ljubavi koja je trajala duže od dve decenije došao je kraj.  Vest da se razvode Dragana Mirković i Toni Bijelić večeras je odjeknula poput bombe u čitavom regionu, pogotovo imajući u vidu da je ovaj uspešan par bio primer mnogim parovima.

Saopštenje Dragane Mirković da se Toni Bijelić i ona razvode i da je predala zahtev za razvod braka…

“Potresi” traju već sat vremena, a portal Svet Dijaspore vam donosi Draganino saopštenje:

„Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka“, rekla je Dragana na početku.

„Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasem zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina“.

„Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega. Medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju“, zaključila je Dragana Mirković na kraju obraćanja.

Tekst: Svet DIjaspore / Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Arhiva Svet Dijaspore