GLUMCA UHVATILI TOKOM KUPOVINE DROGE: Uhapšen Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović, koji je uhapšen sinoć pošto je kod njega pronađeno pet grama marihuane, sutra bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Trifunoviću je određeno zadržavanje po nalogu tužilaštva a sa njim je zadržan i V. A. kod kog je pronađeno 40 paketića iste droge mase ukupno oko 70 grama. „Po isteku zadržavanja do 48 sati, osumnjičeni će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Posle saslušanja tužilac će odlučiti da li će predložiti sudiji za prethodni postupak da im odredi pritvor do 30 dana„, potvrdio je sagovornik Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je držala pod prismotrom V. A. koji se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu drogom. „Patrola je uočila da je u toku primopredaja droge. Lisice na ruke stavljene su V.A. koji je osumnjičen kao prodavac droge, a Sergej Trifunović kao kupac„, ispričao je izvor Kurira i dodao: „Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić sa oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i pvc kesi koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića sa oko 70 grama marihuane.

Izvor: Kurir.rs/Mondo.rs