NAKON HAPŠENJA GLUMCA, ČEDA JOVANOVIĆ ZATRAŽIO OD VUČIĆA: „Sergeja želim slobodnog“!

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović komentarisao je na društvenoj mrežai „Iks“ nedavno hapšenje glumca Sergeja Trifunovića.

Jovanović se na svom zvaničnom profilu na mreži „Iks“ obratio tužilaštvu, ali i Aleksandru Vučiću i uputio apel da se glumac pusti iz pritvora.

„Prejadna je hladnoća sa kojom naše društvo odgovara na ‘zločin i kaznu’ Sergeja Trifunovića. Ta tupa tišina koja prati njegov marihuana greh i zadržavanje u pritvoru nije izraz naše čistote nego mera naše neljudskosti i gluposti. Dugo mi nije važno zašto smo postali hulje. Važno mi je da ja na takvo društvo ne pristajem“, počeo je Jovanović i dodao:

„I da do kraja sveta ‘pi*a po mom grobu’ Sergeja želim slobodnog da srcem misli, govori i radi. Samo tako i on i ja ali i svi koji su noćas za razliku od nas dvojice gutali, duvali i šmrkali možemo opet pronaći svoj mir i mir među svima nama. Zato molim tužilaštvo ali i AV-a koji u ovoj zemlji ‘pušta kišu’ da me razumeju dok javno tražim slobodu za Sergeja Trifunovića. I tako odbrane našu ljudskost“, zaključio je lider LDP.

Podsetimo, Sergej Trifunović priveden je 18. aprila oko 20 časova na Voždovcu, nakon što je kod njega pronađena marihuana.

Prema nezvaničnim saznanjima, sa njim je priveden i S.A. (1993) koji je Trifunoviću prodao marihuanu.

I glumcu i njegovom poznaniku je određeno policijsko zadržavanje.

Izvor: Nova.rs

Foto: isntagram/whistler_dick/X