GLEDAOCI OGORČENI -„UPROPASTIĆEŠ CELU KARIJERU, OBJASNI NAM OVAJ SALTO MORTALE“: Ivan Ivanović prokomentarisao prekid saradnje sa Novom i prelazak na Blic TV

Voditelj Ivan Ivanović iznenadio je javnost odlukom da ode sa Nove S i pređe na TV Blic, zbog čega je glavna tema ovih dana kako u medijima tako i na društvenim mrežama.

Naime, gledaoci koji godinama prate njegov rad nisu ostali imuni na ovaj transfer te su podelili svoje utiske o odluci popularnog TV lica.

Dok čekam da Ivan Ivanović objasni ovaj salto mortale, prenosim mišljenje ukućana (ja sam isključen iz diskusije kao visokosubjektivan): deca: čekaj, on će sad da upropasti celu karijeru? supruga: znači odbacuje SVU publiku koja ga je gledala jer fizički sad ne mogu da ga gledaju?“, pita se je jedan korisnik, na šta mu je Ivanović odgovorio:

Ne treba se nervirati pre septembra. Imajte malo vere u mene i mislim da se na kraju nećete ni nervirati.

Tu se niz nije zaustavio, pa mu je drugi korisnik napisao:

Dobro, nije baš tako. Ivan drži do reputacije medija. Nije napustio državne medije zbog para nego zbog slobode. Prosto ne vidim ga da ode sa glavnog opozicionog na marginalan režimski medij. To je besmislen potez, i reputaciono i u pogledu gledanosti. Zato ne verujem – poručio je korisnik.

Ivanović mu je ipak objasnio da on to ipak gleda iz „drugačijeg ugla“.

Ja to ne vidim tako, Stari. Prvo, istina je. Drugo, ja mislim da ta podela opozicioni/režimski ne postoji. Da su nam dodeljene uloge koje veze sa životom nemaju i naše je samo da ih odigramo. Ja nisam u tom fazonu. Šta ćemo ako tamo emisija bude ista kao i ovde? Onda sam oslobodilac? Ne treba mi nikakva prednost. Treba mi da mogu da radim istu emisiju na isti način. To je važno za sve nas – napisao je Ivan u komentarima.

Tekst: Svet Dijaspore