FINALE „NIKAD NIJE KASNO“: Ovo su pobednici muzičkog takmičenja za 2024. (VIDEO)

Nakon devet meseci borbe, truda i neverovatnih nastupa na velikoj sceni odabrani su pobednici šoua „Nikad nije kasno“ za sezonu 2023./2024. 

Dvanaest veličanstvenih finalista pevalo je sinoć svim srcem i dalo sve od sebe da osvoje jednu od tri titule koje su se birale od stane publike putem SMS glasanja, onlajn putem Fejsbuka i glasova žirija kako onog u studiju, tako i ostalih ličnosti, pevača, glumaca i voditelja koji su se ove sezone našli u ulozi žirija, a koji su se uživo uključivali u emisiju i saopštavali svoje glasove.

Evo ko je sve bio žiriju sinoć:

Dejan Petrović, Željko Samardžić, Elvira Rahić, Bruno Langer, Tanja Savić, Kiki Lesendrić, Tijana Dapčević, Milan Đurđević, Džejla Ramović, , Duško Kuliš, Dženan Lončarević, Halid Muslimović, Aleksandra Mladenović, Vanja Mijatović, Neda Ukraden, Haris Džinović, Saša Matić, SašaMilošević Mare, Dragan Kojić Keba, orkestar „Nikad nije kasno, KaliopiLjubica Vraneš uključivali su se uživo u emisiju i saopštavali su svoje glasove.

Pored pevača koji su se uključivali uživo u emisiju, u velikom finalu devete sezone, žiri u jučerašnjoj emisiji činile su i operska diva Ljubica Vranješ , regionalna pop zvezda Kaliopi i stalni član takmičenja „Nikad nije kasno“ Saša Milošević Mare.  

Sva tri pobedika osim statue, od Grand produkcije dobila su pesme, kao i kompletan marketing u nastavku karijere.

Devedesetšetogodišnja pevačica, glumica i pobednica emisije “NNK“ Dobrila Čabrić Ivanovska otvorila je veliko finale devete sezone.

Pesmom „Oči čornije“ koju je sa orkestrom „Nikad nije kasno“ otpevala je specijalno za idejnog tvorca emisije Žiku Jakšića koji ovu pesmu najviše voli u njenom izvođenju.

Proglašeni pobednici „Nikad nije kasno“: Veliki trijumf Ružice Čavić

Sinoć je održano veliko superfinale devete sezone šoua „Nikad nije kasno“ u kom su pobedu odneli Ružica Čavić, Sašo Bašeski i Selma Čavkić.

Nakon devet meseci neverovatne pevačke borbe, pred stručnim žirijem je bio zadatak da izabere pobednike ovogodišnjeg serijala.

Stručni žiri u finalu činili su Saša Milošević Mare, Ljubica Vraneš i Kaliopi, kao i 23 člana žirija koji su glasala u lajv telefonskom uključenju i tako izabrali pobednika.

Njih troje su osvojili najveći broj glasova

Pobednica devete sezone emisije „Nikad nije kasno“ prema odluci stučnog žirija je Ružica Čavić koja je osvojila najviše podrške stručnog žirija, a to je upravo bilo 188 glasova.

Dobro došla nazad, Ružice – poručio joj je predsednik žirija Saša Milošević Mare.

Ovu nagradu posvećujem svom suprugi i sinu uz mene čitavog života -izjavila je Ružica Čavić.

Prvog pobednika odabrala je Fejsbuk publika, a lasakvu titulu u devetoj sezoni ponela je Selma Čavkić koja je osvojila najviše glasova.

Selma Čavkić je odnela pobedu u kategoriji Fejsbuka i to sa 23,8 posto podrške publike, odnosno 4.927 glasova.

Selma je ovu pobedu doživela veoma emotivno, a nakon trijmfa Ljubica Vraneš joj je uručila nagradu.

-Hvala puno, hvala od srca svima – kazala je Selma Čavkić nakon pobede.

Najveću podržku publike putem SMS glasova dobio je Sašo Bašeski. Za Makedonca je u finalnoj noći pristiglo 6.087 glasova.

Prilep će biti ponosan, kao i svi Makedonci. Hvala ti – rekla je Kaliopi dok je Saši uručivala nagradu, a pobednik se zahvalio na svemu.

Ko je Ružica Čavić?

Ružica iza sebe ima uspešnu karijeru koju je prekinula kada se 2005. godine povukla iz javnosti, a o njenom životu malo se znalo sve dok se pre devet meseci nije pojavila u kod Žike Jakšića u emisiji.

Ružica je rođena je na Manjači, odrastala je u Novom Sadu, a već godinama živi godinama u Čačku.

Pošto nije završila fakultet, osećala je da treba da ostavi trag u muzici koja joj je oduvek bila velika ljubav zbog čega je 2000. godine objavila solo album.

Karijeru je započela u bendu „Nemoguće vruće“, nakon čega je njen muzički put krenuo uzlaznom putanjom.

Učestvovala je na mnogim festivalima i osvajala nagrade, a među brojnim pesmama najdraži joj je duet sa Željkom Samardžićem „Nikad ne reci uskoro“ kao i pesma „Sve ja to poštujem“ koja je bila veliki hit.

Izvor: Nikad nije kasno/grand.nova.rs

Foto: Nikad nije kasno