FILM „NEDELJA“ U EVROPSKIM BIOSKOPIMA: Za 12 sati prodato 1.000 ulaznica za premijeru u Beču!

Koliko interesovanje za „Nedelju“ vlada najbolje pokazuje podatak da je za manje od 12 sati od kada su karte puštene u prodaju, prodato već 1.000 ulaznica za premijeru u Beču koja je zakazana za petak 9. februar.

Film „Nedelja“ reditelja Nemanje Ćeranića, premijerno će biti prikazan u Beču u petak, 9. februara, u bioskopu „Cineplexx Millennium City“, sa početkom u 20:30 časova. Svečanu internacionalnu premijeru u Austriji će svojim prisustvom uveličati autorska i glumačka ekipa filma, koja specijalno za ovu priliku dolazi iz Beograda.

Nakon svečane premijere u Beču, film nastavlja da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa „Cineplexx Millennium City“, „Cineplexx Donau Zentrum“, „Cineplexx Wienerberg“ i „Lugner City Kino“.

Film „Nedelja“ će od 10. februara biti prikazivan u preko sedamdeset gradova širom Austrije, Nemačke, Švajcarske, Švedske, Belgije, Danske, Italije, Luksemburga, Norveške, Holandije kao i u Češkoj republici i na Malti.

Prikazivanje u bioskopima širom Australije planirano je za početak marta.

O filmu…

Film „Nedelja“ prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim Centrom Srbije.

Glavnu ulogu tumači Husein ‚Husa‘ Alijević, a u ostalim ulogama su Marko Janketić, Maša Đorđević, Milica Janevski, Aleksej Bjelogrlić, Zlatan Vidović, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan i mnogi drugi.

Prikazivanje filma u bioskopima Austrije i Nemačke podržano je od strane „Creative Europe MEDIA programa Evropske komisije.

Ulaznice su puštene u prodaju na blagajnama bioskopa, kao i onlajn na zvaničnim bioskopskim stranicama.

Više informacija na: Adria Film

Foto: Promo