EVO KAKO JE BILO SINOĆ NA BALKAN FESTIVALU U BEČU: Bekuta, Bešlić, Matić i Bobak odueševili Bečlije (VIDEO)

Sinoć je u Beču održan Balkan Festival na kome su udruženim snagama nastupili Ana Bekuta, Halid Bešlić, Dejan Matić i Barbara Bobak.

Ovaj muzički hepening održan je u prepunoj dvorani “Hallmann Dome”, a u organizaciji “Aqua Events” na čijem čelu se nalaze Bahro Kačapor i Milos Radivojević, sve je proteklo u najboljen redu.   

Koncert je otvorila fantstičnim nastupom 1. dama domaće estrade Ana Bekuta, koja je pevajući svoje najveće hitove kao što su “Zavoleh te”, “Rano moja”, “Kralj ponoći”, “Veseljak” i “Zlatiborske zore”, zagrejala atmosferu u dvorani do usijanja.

Onda je red došao na Dejana Matića koji je u svom maniru nastup započeo pevajući balade, da bi ubzo prešao na njegove pesme koje su postale neizbežni repertoar svakog dobrog noćnog provoda: “Burma”, “Grešnica i vila”, “Tople noći, vreli dani” i “Deficit” su samo neke od njih.

Publika je čitave večeri bila sjajno raspoložena, pevala je i igrala uz zvuke dobro poznatih hitova, a izlazak legendarnog Halida Bešlića na binu “Hallmann Doma” izazvao je gromoglasni aplauz, praćen svetlima mobilnih telefona.

Onda je “dernek” krenuo uz melodije poput “Ja bez tebe ne mogu da živim”, “Sarajevo grade moj”, “Zlatne strune”, “I zanesen tom ljepotom”, “Neću, neću dijamante”, “Miljacka, “Romanija” i mnoge druge hitove koji su obeležili bogatu karijeru jedne od najvećih regionalnih zvezda kakva je Halid Bešlić.

Za one mlađe, ljubitelje brzih ritmova, moderijeg zvuka i željne da ovo veče što duže portaje, usledio je nastup nekadašnje učesnice muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Barbare Bobak, koja je ujedno i zatvorila ovogodišnji Balkan Festival u Beču.

A kako je zapravo bilo na Balkan Festivalu u Beču, portal Svet Dijaspore se potrudio da vam donosi deliće atmosfere od sinoć

Odlično odrađen posao: Bahro, Miloš i prepuna dvorana
Iza kulisa… Ana je od tajanstvenog obožavaoca dobila ruže
Gde ćeš bolju podršku od porodice, Dejan Matić sa suprugom Jelenom i sinovima Zokijem i Koletom
Stari jarani i dve legende regiona na jednom mestu Ana i Halid
Bahro Kačapor sa suprugom Figen i ćerkom
Vladan Kuzeljević (Porto Bello / 808) sa prijateljima
Estradni menadžer i organizator koncerata Rudi Mešanovic sa prijateljima (1.s.l.)
Co-organizator Miloš sa prijateljima
Semir i Melka Delalić sa prijateljima

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto & video: Svet Dijaspore