EKSKLUZIVNO IZ BEČA: Na premijeri filma „Nedelja“ Dragana Mirković se rasplakala, a Husa je tešio (VIDEO)

Dragana Mirković u suzama dočekala kraj projekicije filma.

Kao što smo već pisali, OVACIJE NA PREMIJERI FILMA „NEDELJA“ U BEČU: Sinoć je film o Džeju videlo 2.000 gledalaca (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu) sinoć je u glavnom gradu Austrije održana svečana premijera filma „Nedelja“ i to u šest bioskopskih dvorana istovremeno te je tako film o Džeju Ramadanovskom videlo oko 2000 gledalaca, a među njima bila je i proslavljena pevačica Dragana Mirković, čiji je dolazak u bioskop „Cineplex Millenium City“ privukao veliku pažnju prisutnih.

Dragana Mirković bila je duboko dirnuta filmom, do te mere da je plakala tokom premijere.

Draganino prisustvo dodalo je posebnu emotivnu težinu večeri, s obzirom na to da je bila bliska sa Džejem, kako poslovno, tako i privatno.

Kada smo je upitali šta je to što je toliko ganulo, Dragana je kroz suze odgovorila: „To je bilo jedno ludo vreme, plačem zbog onog što je rečeno između redova“.

Da je Dragana svedok tog vremena, pokazuju i činjenice da je Džej na prvu turneju krenuo kao specijalni gost na Draganinoj turneji, da im je Raka Ðokić, čiji se lik pojavljuje u filmu bio zajednički menadžer kao i Lepoj Breni, da je Husein Alijević koji u filmu tumači lik Džeja, sa svojom grupom „Beet Street“ nekoliko godina bio stalni član ekipe na svim Draganinim konceratima.

Prijateljstvo Džeja i Dragane nikad nije prestalo, nastavljeno je i kasnije te je proslavljeni pevač bio rado viđen gost u Draganinom domu u Beču.

Ta privrženost se videla i u susretu Dragane i Huse, kada su se sreli nakon projekcije filma u Beču, a pevačica iznova ponesena emocijama zaplakala, dok je filmski Džej tešio.

Antonio Scarpa, Dragana Mirković, Husein Alijević i Peđa Ljubojević, direkotr Adria Filma (s.l.n.d.)

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto & Video: Copyright Svet Dijaspore

Foto: Copyright Adria Film / Jovica Kasanović

  • Zabranjeno svako preuzimanje fotografija, videa i delova teksta bez saglasnosti autora (Po zakonu o medijima koji vladaju u EU a odnose se na čitav svet)