OVACIJE NA PREMIJERI FILMA „NEDELJA“ U BEČU: Sinoć je film o Džeju videlo 2.000 gledalaca (VIDEO)

U Beču je sinoć održana svečana premijera filma „Nedelja“, biografske drame reditelja Nemanje Ćeranića o životu legendarnog romskog pevača Džeja Ramadanovskog. Događaj je okupio impresivnih 2000 posetilaca, uključujući brojne goste iz sveta filma i kulture, a među njima i poznatu srpsku pevačicu Draganu Mirković, koja je bila bliska sa Džejem.

Organizator premijere bila je filmska kompanija Adria Film. Publika u Beču imala je priliku da uživa u ovoj emotivno nabijenoj priči koja oslikava težnju, uspone i padove Džejevog života, a njihovo oduševljenje filmom bilo je evidentno.

Reditelj Nemanja Ćeranić zajedno sa glavnom glumačkom postavom, u kojoj se ističu Husein Alijević u ulozi Džeja, u ulozi mladog Džeja Alen Selimi, Milica Janevski, Stefan Vukić, Maša Đorđević, Antonio Scarpa, Branko Perišić, Zlatan Vidović i scenarista Stefan Bošković bio je prisutan kako bi podelio ovaj trenutak sa publikom i odgovarao na pitanja nakon projekcije.

Ovo veče u Beču nije bilo samo filmska premijera; to je bilo slavlje života, muzike i nezaboravne umetnosti Džeja Ramadanovskog, koje je dodatno obogatilo kulturnu razmenu između Srbije i Austrije.

Ko nije bio u mogućnosti da sinoć prisustvuje premijeri, utešno je to što glumci za vas ostaju u Beču jedan dan duže i pokloniće se takođe na projekcijama koje su organizovane za večeras – 10. februara u bioskopima Cineplexx Wienerberg i Cineplexx Donau Zentrum!“

Budite brzi i obezbedite vaše ulaznice na vreme!

Sve informacije na: http://adria.film

Trijumpf u Beču – Deo filmske ekipe i ekipe Adria Filma
Antonio Scarpa, Dragana Mirković, Husein Alijević i Peđa Ljubojević, direktor Adria Filma (s.l.n.d.)

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Fotos & Videos: Copyright Svet Dijaspore & Copyright Adria Film / Jovica Kasanović

  • Zabranjeno svako preuzimanje fotografija, videa i delova teksta bez saglasnosti autora (Po zakonu o medijima koji vladaju u EU a odnose se na čitav svet)