Elma Sinanović progovorila o smrti supruga: I dalje mi nije dobro kad se svega setim

Pevačica Elma Sinanović nedavno se prisetila najtežeg perioda u svom životu, kada je izgubila pokojnog supruga Smaila Sinanovića.

– Jao, to je teško, kad se setim, i dalje mi nije dobro. Ja mogu da kažem kako sam ja, ja sam jako pobožna, verujem u Boga i u višu silu, prihvatila sam to, ja sam jaka. Kad me zadese loše stvari, samo razmišljam kako da se izvučem iz toga, onda kad se sve završi ja se isplačem. Oslobodim se neke negativne emocije. Čovek treba da bude jak, da prihvati sve kao da je moralo tako da bude. Rođeni smo i da patimo i da budemo srećni, sve je to život. Ja kažem desio mi se život, najbitnije je u celoj priči kad se dešavaju loše stvari, da ostaneš dostojanstven, kad te najviše napadaju, ogovaraju, izmišljaju, najbitnije je da ostaneš dobar i okej, da se ne spustiš na nivo da budeš kao oni. Sve to prođe – ispričala je iskreno Elma.

Da podsetimo, Elma je 2019. godine ostala bez svoje najveće ljubavi. Novopazarski biznismen Smail Sinanović Magi preminuo je nakon duge i teške bolesti. Iako su uložene ogromne nade u njegov oporavak to se nažalost nije dogodilo.

Elma je potom istakla da njena ćerka Hulija ima talenat za muziku, ali da nju to „ne drži“ puno.

– Nju drži sve dva dana, ona je pretalentovana, ali videćemo. Ima mušku energiju, ona je totalni opozit meni, ona je 10+. Ima tu energiju – rekla je pevačica u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Izvor: Pink.rs