Milica Jokić: Dačićeva snajka otkriva šta se dešava sa bakšišom i skupocenim poklonima na romskim svadbama

Milica Jokić u razgovoru za portal Nova.rs otvorila je dušu o svojim počecima i učešću u muzičkim takmičenjima.

Pevačica je javnosti postala poznata kada se otkrilo da je u emotivnoj vezi sa Lukom Dačić, sinom Ivice Dačića.

Milica je sa 12 godina učestvovala u „Zvezdama Granda“, a onda je sledeće godine svoju sreću probala u takmičenju „Neki novi klinci“, a već naredne godine našla se u finalu „Pinkovih Zvezda“. U sva tri takmičenje Milici je ‘za dlaku’ izbegla pobeda.

„Ceo život sam u muzici, nisam se pronašla ni u čemu drugom. Završila sam turističku školu, ali me pevanje najviše zanimalo, mama je to otkrila kada sam bila u osnovnoj školi. Bila sam u horu u osnovnoj školi, jedna profesorka pevanja mi je rekla da otpevam nešto i ja sam izabrala pesmu od Hanke Paldum. Kasnije su me upisali u školu pevanja, pa onda i muzičku školu, tako da sam uporedo završavala i sa 12 godina sam došla u muzičko takmičenje „Zvezde Granda“. To takmičenje mi je ostalo u jako lepom sećanju, sledeće godine sam se oprobala u „Nekim novim klincima“, a naredne u „Pinkovim Zvezdama“, u sva tri takmičenja sam došla do finala“, izjavila je pevačica.

Foto: Instagram/milicajokiic

Nakon što je Edita Aradinović napustila popularnu grupu Ministarke, Milici je pripala ta čast da zauzme mesto frontmena i snimi hit „Ne vraćam se na staro“. S obzirom da se nije dugo zadržala u grupu, pevačica za naš portal otkriva razloge napuštanja pomenutog sastava ali i detalje odnosa sa Editom.

„Nakon Edite sam došla u grupu Ministarke, bila sam frontmen ali se nisam dugo zadržala jer nisam videla sebe u grupu. Snimile smo jednu pesmu koja je postala hit, drago mi je što imamo tu pesmu, Edita me je podržala i jako me gotivi. Jedini razlog zbog čega sam napustila grupu je taj što sebe nisam videla kao deo nekog sastava“, izjavila je Milica.

Pokojni Šaban Šaulić je Milicu pozvao na svoj koncert, kao i Dragana Mirković ali i Zorica Brunclik.

 Milica Jokić i Dragana Mirković Foto:Promo

„Sve najveće zvezde su me podržale, srećna sam jer se to ne pruža svakome. Svi su mi davali isti savet – da ostanem normalna i mislim da je to stvarno najbitnije“, rekla je ona.

Milicu smo pitali i kakva su joj iskustva sa narodnih veselja ali i da li peva na romskim svadbama nakon kojih uvek kruže snimci gde su pevači okićeni parama.

„Pevala sam na romskim veseljima, tamo ne može da peva svako. Oni kada prave veselje, oni uživaju i daju sve na muziku, oni prave šou i daju satove i tako dalje, ali sve se to na kraju vrati“, ispričala je Jokićeva.

Milica Jokić je za Nova.rs ispričala i kakvi su joj planovi za dalju karijeru, a šta je to još otkrila pogledajte u videu iznad teksta.

Izvor: Nova.rs