Goca Tržan žestoko isprozivala Ivana Marinkovića: Moja ćerka od četvrte godine nema oca!

Pevačica Goca Tržan iz braka sa Ivanom Marinovićem ima ćerku Lenu. Kako kaže, on nije bio dobar otac njenom detetu, te da oca kao da nije imala ni te četiri godine koliko su bili u braku.

Goca je istakla i da je Lena dobila oca u trenutku kada je ona ušla u emotivni odnos sa Radomirom Novakovićem Rašom.

– Pa, imala je od četvrte godine, otkako smo Radomir i ja zajedno, od tada jeste, i to je to. Prosto, i ona i ja imamo sreću što je on ušao u naš život, da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna. On pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj. Zdravo dete dolazi iz zdrave i srećne porodice, gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji – rekla je pevačica.

Dok je ova Gocina izjava otišla u javnost, Ivan Marinković se iznova nalazi u rijalitiju “Zadruga”, u kome je u jednoj od predhodnih sezona ostvario vezu sa rijaliti učesnicom Miljanom Kulić, sa kojom je dobio sina Željka. Međutim, sa Miljanom nije ostvario zajednicu, ako tako može da se kaže, imajući u vidu da zajedno žive “pod jednim krovom” – doduše, iznova u rijalitiju “Zadruga”.

Svet Dijaspore / Izvor: Republika.rs