EKSKLUZIVNO SVET DIJASPORE: Nagrađeni bokseri na prijemu kod predsednika Aleksandra Vučića (FOTO + VIDEO)

Danas je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio nagrađene sportiste Bokserskog Saveza Srbije u zgradi Predsedništva.

Od 18. do 28. aprila Beograd je bio domaćin ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u boksu “European Boxing Championships” za muškarce i žene. 

Tako se glavni grad Srbije našao na kalendaru EUBC (European Boxing Confederation), a Bokserski Savez Srbije se pokazao odličnim domaćinom ovako jedne velike i važne bokserske manifestacije.

Na evropskom prvenstvu u dvorani Aleksandar Nikolić učestvovalo je 400 takmičara iz 38 zemalja, od toga trobojku Srbije branilo je 24 takmičara, a svoj enormni doprinos koji su dali ovi požrtvovani sportisti pokazuju osvojenih 4 zlatne, 3 srebrne i 13 bronzanih medalja.

Ženska reprezentacija Srbije, proglašena je za najbolju žensku reprezentaciju prvenstva.

Za sve nagrađene boksere ovogodišnjeg evropskog prvenstva i tim Bokserskog saveza Srbije, danas, 2. maja organizovan je prijem u Predsedništvu Srbije, a odlikovane sportiste primio je lično predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je bilo na druženju proslavljenih sportista i 1. čoveka Srbije pogledajte u foto i video materijalu koji vam eksluzivno donosi portal Svet Dijaspore.

Sija bronza kao zlato: Sara Miljković i Veljko Ražnatović

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto & video Copyright: Svet Dijaspore