EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako je bilo sinoć na koncertu Cece, Mileta, Jane, Matića, Perišića i Cvije (VIDEO+FOTO)

Sinoć je u glavom gradu Austrije održan  dugo očekivan koncert ekstra klase.

Naime, dugo najavljivan zajednički koncert Svetlane Cece Ražnatović, Mileta Kitića, Jane Todorović, Dejana Matića, Jovana Perišića i Cvije održan je sinoć u prepunoj dvorani „Hallmann Dome“ u Beču.

Već u ranim večernjim satima publika je počela da pristiže ispred ovog kultnog sportskog centra, gde su kako je vreme odmicalo, gužva postajala sve veća.

Koncert je otvorio Cvija, zatim su usledili nastupi Jovana, Dejana, Jane i Mileta koji su svako na svoj način sjajno zabavili kako svoje fanove, tako i ostali deo publike koja je zajedno sa njima pevao njihove najveće hitove.

Na tako već sjajnu atmosferu, Cecin izlazak na binu bio je samo jagoda na šlagom prekrivenoj torti.

Naime, uz gromoglasne pokliče njenog imena, Ceca je prošla kroz publiku na putu od bekstejdža ka bini, obasjana blicevima stotine mobilnih telefona uperenih ka njoj, ljubazno se javljajući publici i pozdravljajući je zu put.

Kako je taj emotivni momenat izgledao pogledajte u videu koji vam ekskluzivno donosi portal Svet Dijaspore:

Kako je Ceca kročila na binu uz prve taktove pesme „Zaboravi“ tako je publika horski nastavila da je prati prilikom izvođenja svake njene pesme sve do kraja koncerta.

Portal Svet Dijaspore potrudio se da našim čitaocima koji nisu bili u prilici da budu deo sinoćnog spektakla u Beču, donese delić atmosfere, a vi nam recite da li smo u tome uspeli…

Uživajte!

 Organizator koncerta Rudi Mešanović sa Miletom, Dejanom i Jovanom
Drage kolege: Jana i Mile
Dekiju je društvo u bekstejdžu pravila supruga Jelena
Krećemo na binu… Jana i brižni organizator koncerta

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Fotos & Videos Copyright: Svet Dijaspore/ www.svetplus.eu