Ekskluzivna vest! Jelena Rozga specijalni gost na koncertu Tončija Huljića u Beču!

Iako se trenutno nalazi na turneji koja nosi naziv „Minut srca mog“ u sklopu koje je nedavno održala spektakularan koncert u rasprodatoj beogradskoj Areni, Jelena Rozga je neko ko ne odbija poziv prijatelja.

Naime, kao što smo već pisali, legendatrni Tonči Huljić će u ponedeljak 19. juna održati koncert “Mediteran u srcu Beča”- jedinstveni Open Air spektakl ispred istorijskog zdanja bečkog Kursalona, a kako ekskluzivno portal Sv(ij)et Dijaspore saznaje, pored Petra Graše u ulozi spejilanog gosta i Hane Huljić u ulozi soliste hora, na tom Tončijevom jedinstvenom koncertu u ulozi još jednog specijalnog gosta pojaviće se Jelena Rozgra!

Genijalna zamisao Tončija Huljića  biće ostvarena 19. juna u Beču / Foto: Promo

Pomenuti koncert Toncija Huljića pod vedrim nebom u centru Beča i na samom početku kada se o njemu pročulo, dobio je status spektakla u najavi, međutim, kada se saznalo za Grašu, a sada i Rozgu, preti da poprimi epitet spektakla epskih razmera o kome će se još dugo pričati i prepričavati.

Foto: Kursalon Hübner/Promo

Kako smo od organizatora još saznali, pored onlajn kupovine karata, ulaznice za koncert “Mediteran u srcu Beča” moćiće da se kupe i fizički, od ponedeljka 5. juna direktno na kasi Kursalon Hübner, Johannesgasse 33, 1010 Wien.

Foto: Kursalon Hübner/Promo

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac