Novak Ðoković i njegova simpatična reakcija nakon iznenađenja koje su mu priredili novinari (VIDEO)

Možda bi imalo poente pričati ovu priču iz prvog lica da ne živimo u eri društvnih mreža. Ovako ste je saznali i pre nego što smo izašli iz sale za konferencije.

Novak Đoković je posle dosta problema slomio otpor Alehandra Davidoviča Fokine i izborio plasman u osminu finala Rolan Garosa, ali i pored toga je imao dovoljno strpljenja da više od pola sata odgovara na pitanja.

Došao je na konferenciju odradio je set pitanja na engleskom, a onda je došlo vreme za pitanja na srpskom.

Ipak, pre toga je usledilo iznenađenje. Pričao je prošlog puta da ga tim ne razume kada im traži banane, urme i vodu, pa je to uz sada već antologijski magnet dobio na poklon od srpskih novinara.

Bio je oduševljen, pa se smejao kako dugo nije. Upravo to mu je bilo potrebno posle jednog ovakvog meča. Kako je izgledao taj trenutak već možete videti i na „Jutjubu“. I pre nego što su akteri dobili priliku da vam ispričaju priču. Pa pogledajte i sami…

I sve bi naravno palo u vodu da je došlo do neočekivanog kiksa, ali ovako je ispalo prilično simpatično. Štaviše Novak je sjajno reagovao, pa je čak i menadžerka Elena odlučila da fotografiše „ludake“ koji su spremili iznenađenje. Pre toga je usledio Novakovo „Objasniću ti kasnije“.

Bilo je ovo poluorganizovano jer je dogovor trajao možda minut, kako to obično biva kada se nalazite u apsolutnom haosu, ali je vredelo.

Izvor: Nova.rs