Dokle će ovo Khloe Kardashian više da trpi? Dok ona čeka drugo dete, on javaši na Mykonosu

Nakon što je nebrojno puta prevario, a uz to dobio sina s trenerkom, prošle nedelje saznalo se kako će Khloe Kardashian i Tristan Thompson dobiti drugo dete. 

‚Možemo da potvrdimo da će True dobiti brata ili sestru, a začet/a je u novembru‚, PR je potvrdio magazinu “People”. Dete će na svet doneti surogat majka, a baš kada su svi pomislili da je Khloe rekla ‚zbogom‘ najvećoj varalici kog je javnost u proteklo vreme videla – stigla je vest o prinovi.

Foto: Profimedia

‚Khloe je strašno zahvalna za predivnu surogat majku i neverovatan blagoslov. Voleli bismo da vas zamolimo za dobrotu i privatnost tako da se Khloe može koncentrisati na porodicu‚, dodali su.

Ipak, njihov je PR izjavio da njih dvoje nisu ponovno zajedno kao i da nisu razgovarali od decembra osim o roditeljskim temama.

I dok je Khloe odmarala na egzotičnom ostrvu, Tristan je snimljen u Grčkoj, a po običaju i ovoga puta bio je u ženskom društvu. Varalica tako ni na ovome putovanju nije imao problema s pronalaženjem pratnje.

Odeven u košulju s cvetnim uzorkom viđen je kako s tajanstvenom ženom šeta ruku pod ruku u pet ujutru. Pre toga, provodio se u jednom noćnom klubu te je moguće kako je ovu mladu damu upravo tamo i upoznao.

Foto: Profimedia

S obzirom na viđeno, čini se kako ima novu ‚žrtvu‘ za svoje avanture, a Khloe će i ovoga puta oko rođenja deteta prolaziti sasvim sama.

Inače, Khloe i Tristan posednji put su ‚prekinuli‘ nakon što je u januaru ove godine procurilo da je NBA košarkaš napravio dete drugoj ženi, trenerki Maralee Nichols, s kojom je varao Khloe. ‚Khloe, ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti uzrokovao. Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao godinama. Moje ponašanje nije povezano s viđenjem tebe koje imam. Jako te poštujem i volim. Bez obzira na to što ti mislila. Ponovno, veoma mi je žao‘, poručio je tada Tristan na svom Instagramu iako je pokušavao da negira situaciju koliko je god mogao.

Podsetimo, ljubavna priča Tristana i Khloe je počela još u avgustu 2016. godine kada su viđeni zajedno u noćnom klubu u Los Angelesu, a svoju su romansu ubrzo potvrdili. ‚Završila sam na dejtu naslepo s njim. Brandon Jennings, koji je košarkaš i moj prijatelj mi je rekao: ‚Tako si dobra devojka. Želim da te upoznam s nekim‘. Bila sam u hotelu i Tristan je došao na večeru jer nisam htela da idem s njim na dejt na slepo pa me Brandon nekako zaskočio sa svim tim. Imala sam gomilu gostiju u tom trenutku i Brandon je doveo njega i odmah smo se povezali. Sada smo u ozbiljnoj vezi‘, ispričala je rijaliti zvezda u septembru 2017. godine.

Devojka sa kojom je Tristan prevario Khloi (desno) / Foto: Profimedia

2018. godine na svet je stigla njihova kći True, a vrlo je brzo na površinu isplivalo da ju je u to vrijeme on ljubio drugu ženu u noćnom klubu u New Yorku. Ipak, Khloe ništa nije javno komentirala, a usred skandala rodila je kćerkicu značajnog imena – True (na engl: istina).

Iako mu je i to oprostila, trebao je tek koji mjesec da se košarkaš vrati starim navikama ili je to radio celo vreme, no dobro se skrivao. Naime, snimljen je u noćnom klubu u Los Angelesu kako flertuje s drugom ženom i dodiruje joj pozadinu. Khloe je i dalje ćutala. Dan zahvalnosti su proveli zajedno i košarkaš je na Instagramu napisao da je zahvalan na svojoj porodici. Ipak, par je prekinuo u februaru 2019. godine jer je Thompson opet viđen kako flertuje s drugim ženama, ali i da ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner.

Na prvi pogled sve je izgledalo idilicno / Foto Profimedia

Javnost je Kardashianku više puta dočekala na nož i ne krije koliko je razočarana njezinim potezima. Tako su joj i na poslednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu jasno dali do znanja što misle o novoj trudnoći.

‚Zašto Khloe, zašto?‘, ‚Zaista? Šališ li se?‘, ‚Totalno sam zbunjena. Kako i zašto? Nadam se da ovo nije istina‘, ‚Ti zaista nemaš nimalo samopoštovanja‘, ‚Zašto bi htela imati ikakve veze s osobom kao što je Tristan?‘, ‚Ti očito ne voliš samu sebe‘, ‚Molim te, potraži pomoć‘, pisali su joj pratioci u komentarima.

Foto: Profimedia

Izvor: Story.hr

Fotos: Profimedia