PAPARAZZO: Šta se dešava sa MMA borcem Conorom McGregorom?

MMA borac Conor McGregor trenutno uživa na Ibizi, a upravo su tamo nastale urnebesne fotografije s nepoznatim muškarcem koje su obišle svet.

Poslednjih se nekoliko dana mnogo piše o zvezdi mešovitih borilačkih veština, Ircu Conoru McGregoru.

Foto: Profimedia

Trenutno uživa na letovanju na Ibizi gdje je, uz porodicu i prijatelje, ujedno proslavio i svoj 34. rođendan, a fotografije s lude zabave podelio je i na svom Instagram profilu. ‚Kakav rođendanski party. Hvala vam, ekipa‘, napisao je borac.

A uz rođendanske fotografije s njegove proslave, svetski mediji su pisali o zanimljivim prizorima s luksuzne jahte ili kako su neki nazvali o ‚vrućem klinču s prijateljem‘. Reč je o trenutku koji, morate priznati, izgleda puno drugačije nego što bi trebao, a poznavajući Conorov stil, ne bismo se čudili da je i to inscenirano.

Iako trenutno svi njegovi obožavatelji, a i oni koji to baš i nisu, željno iščekuju povratak ‚The Notoriousa‘ u kaveze UFC-a, izgleda da se Conor i dalje oporavlja od povrede koju je zadobio u borbi protiv Dustina Poiriera na leto prošle godine kada je slomio nogu. A čini se da mu oboravak prolazi prilično zabavno…

Borac kog ili volite ili ne podnosite na svoj put krenuo je od nule, a celo je vreme uz njega bila njegova verenica Dee Devlin koju je upoznao 2008. godine kao 19-godišnji mladić koji je tek krenuo da juri svoje snove. Ugledao ju je u noćnom klubu. ‚Zamolio sam je da dođe i tako smo počeli da razgovaramo, činila se fina, a ja volim dobre devojke‘, rekao je jednom Conor. Takođe, Dee je ostala jednako oduševljena mladićem kog je upoznala, a priznala je da je bila reč o automatskoj privlačnosti.

Iako bi sada mnogi rekli da žive život iz snova u luksuzu, i bili bi u pravu, nekada je njihova svakodnevica bila potpuna suprotnost. Boravili su u malenom stanu u predgrađu Dublina gde je Conor radio kao vodoinstalater i borac u kavezima. ‚Živeli smo nekoliko kilometara od Dublina kao podstanari, a stanarinu smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost. Dane sam provodio u teretani radeći na svojim veštinama, a ona bi mi kuvala obroke pune kalorija i proteina kakvi su mi bili potrebni. Priuštila mi ih je na skroman način, no uvek je sve bilo kako treba‘, otkrio je Irac jednom prilikom.

Nikada ne krije da mu je upravo Dee bila najveća podrška. ‚Moja devojka je tu od samog početka. Pomagala mi je tokom cele karijere. Da nije bilo nje, verojatno ne bih bio tu gdje sam danas‘. Uz to, par je zajedno dobio troje dece – 5-godišnjeg Conora Juniora, 3-godišnju Croiu i 14-mesečnog Riana.

Izvor: Story.hr

Foto: Profimedia