Dok mreže “gore” o prevari – Rihanna i reper Asap Rocky uživaju na Barbadosu

Datum: 29. April

Nedavno je odjeknula vest da planetarno popularna Rihanna i trenutno najpoznatija trudnica u nemilosti Amora i da je njen emotivni partner, reper Asap Rocky varao popularnu Riri, te da je zbog toga došlo do pucanja veze i pre rođenja zajedničkog deteta.

Ova vest se svetlosnom brzinom proširila internetom, a “drvlje i kamenje” na američkog repera nije moglo ništa da zaustavi…

Međutim, danas je Louis Pisano, influencer koji je prvi i plasirao ovu vest na društvenoj mreži Twitter objavio “Sinoć sam doneo glupavu odluku i tvitovao jednu vest za koju sam dobio informaciju.  Na kraju dana sam odlučio da obrišem tu objavu. Zbog toga želim da se u svakoj mogućoj formi izvinim svim stranama, na koje su moj postupak i nepromišljeni Twttt imali uticaj”.

Buduća mama Rihanna se ovim povodom nije oglašavala, a na njenim društvenim mrežama mogu se videti sjajane fotografije nastale za potrebe američkog modnog magazine Vogue a koje je savršeno zabelezio objektiv proslavljenog fotografa Annie Leibovitz.

https://www.instagram.com/p/CcQBg-UOIU4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CZ26sZiJSZN/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CZxRX0aP7F7/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Na sva pisanja koja kruže, Rihanna je juče objavila fotografiju nastalu na svom rodnom ostrvu Barbados na kojoj se vodi za ruku sa svojim dečkom, budućim tatom zajednickog deteta, reperom Asap Kocky-em.

https://www.instagram.com/p/CcdxW6RLEHn/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Tekst: Svet Dijaspore

Foto: Vogue / Annie Leibovitz