Da li znate šta povezuje Anu Nikolić, Danijelu Vranić i Nikolinu Pišek? Pogledajte kako izgleda frajer kog su delile.

Pevačice Ana Nikolić i Danijela Vranić, kao i voditeljka Nikolina Pišek  svojevremeno su bile u vezi sa istim čovekom.

U pitanju je biznismen Matija Ćorković o kome se danas ne zna mnogo, a najburniji raskid imao je svakako sa Anom Nikolić.

Naime, tada je izbio skandal oko Anine pesme „Džukelo“.

„Tačno je da sam tu kompoziciju kupio od Bojana Vasića i poklonio je Ani. Pošto smo ubrzo potom raskinuli, pesma je ostala kod mene i kasnije me je Ana nazvala i zatražila da je uvrsti na novi album. Rekao sam joj da ću joj pesmu pokloniti, ali da zauzvrat javno to spomene, što nijednom nije učinila. Razmišljam da je u dogovoru s Bojanom tužim i zabranim izvođenje“, ispričao je Ćorković tada.

Matija je sa Nikolinom Pišek proveo oko dve godine, a o svojoj vezi otvoreno su govorili.

Nikolina Pišek i Matija Ćorković Foto::Vesna Lalić

Matija je sa Nikolinom Pišek proveo oko dve godine, a o svojoj vezi otvoreno su govorili.

„Uspevamo, uprkos poteškoćama. Tip sam koji to može da podnese jer nisam sklona ljubomornim ispadima. Muškarcu verujem do trenutka kada shvatim da sam izneverena. Osim nedostatka zajedničkog vremena, problem u vezi na daljinu je u mnogim slučajevima i finansijske prirode. Ljudi odustaju zbog toga. Veze na daljinu su izuzetno skupe i teško ih je održavati. Koštaju putovanja, telefonski razgovori, vreme koje utrošite na partnera, a ne na posao… I u principu to možete podneti ukoliko ste novčano stabilni“, rekla je Pišekova tada za domaće medije.

Kada su raskinuli, naglasili su da nije u pitanju treća osoba, već da su se udaljili zbog česte razdvojenosti i života u dva grada.

Ipak, pre Nikoline, pričalo se da je Matija bio u ljubavi i sa novinarkom Biljanom Obradović, a spominjalo se i da je Pišekovu varao baš sa njom, te da je ona glavni razlog njihovog raskida.

Međutim, Biljana je ovo oštro demantovala i čak je tvrdila da nikada nije bila u vezi sa Ćorkovićem.

„Matijina sestra je moja najbolja drugarica, tako da se svi družimo kada smo zajedno u Beogradu. Igrom slučaja uvek izađu slike kada on raskine sa devojkom pa su tako o našoj romansi pisali i dok je on bio sa Anom Nikolić  a kasnije i sa Nikolinom Pišek. Sa obema sam u dobrim odnosima i uvek se srdačno pozdravimo. Sa Nikolinom smo Matija čak i Novu godinu slavili zajedno, ali to tada nije bilo zanimljivo“, rekla je Biljana tada medijima.

Ovo je prokomentarisala i Nikolina Pišek.

„Biljanu dugo poznajem i uverena sam da tu nije bilo ničega dok smo Matija i ja bili zajedno“, istakla je voditeljka.

Ćorković je i sa Danijelom Vranić ostao u korektnim odnosima nakon raskida koji se dogodio 2006. godine.

Prema pisanjima medija, njih dvoje su se slučajno sreli šest godina kasnije i obnovili komunikaciju, a za njihov odnos nikada se nisu vezivali skandali.

Izvor: Nova.rs