DA LI MOŽETE DA ZAMISLITE BEJBI LAZANJU U OVOJ PESMI? Tonči Huljić otkrio: “Okolnosti su se promenile” (VIDEO)

Iako je prvobitno bilo predviđeno da Baby Lasagna bude deo projekta, Tonči Huljić je otkrio zašto učesnik Evrovizije nije učestvovao u stvaranju pesme „Aj pitaj“, s kojom su zajedno trebali da se predstave na festivalu u Splitu.

„Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji, zbog promijenjenih poslovnih okolnosti Baby Lasagna neće biti u mogućnosti biti dio pjesme ‚Aj pitaj‘ na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom. Tako su odlučili da hitno van idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na nju, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme“, napisao je Tonči na Facebook-u.

„Zahvaljujem Baby Lasagni na sudjelovanju u promotivnoj kampanji moje linije pića, gdje smo se i upoznali i dogovorili suradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana, te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu ‚Rim tim tagi dim‘. S velikim simpatijama pratit ću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice)“, zaključio je Huljić.

Ovogodišnji muzički festival “Melodije Jadrana” održan je od 21. do 23. juna, a pored Petra Šegedina Pijera, učesnika muzičkog šoua “Superstar”, umesto Bejbi Lazanje, “uskčio” je sam glavom i bradom sam Tonči Huljić, a kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Dok Bejbi Lazanja radi na novim projektima… zavirite…

Svet Dijaspore / Izvor: Showbuzz.dnevnik.hr

Foto: Instagram/toncihuljc_official