DA LI BISTE SE SLOŽILI SA OVOM LISTOM? 10 najboljih filmova na Netfliksu ove godine

Neki ljudi smatraju da bioskopski doživljaj ne može da se uporedi ni sa čim drugim, ali ima i onih koji radije gledaju filmove iz udobnosti doma.

Oni koji prate striming servis Netfliks razmenjuju iskustva u Fejsbuk grupi Netflix Bangers i izneli su mišljenje o najboljim filmovima ove godine.

Izabrali su 10 u kojima su najviše uživali dok su ih gledali, a ovako izgleda ta lista, prenosi Index.hr.

Extraction 2

Nastavak hita Krisa Hemsvorta iz 2020. Extraction 2 uspeo je da osvoji obožavatelje.

Sinopsis filma glasi: „Pri povratku s ivice smrti, komandos Tajler Rejk kreće u opasnu misiju spašavanja zatočene porodice nemilosrdnog gangstera“.

Pain Hustlers

Pain Hustlers prikazuje Lizu Drejk (Emili Blant) kako ulazi u opasno kriminalno podzemlje u uzbudljivom kriminalističkom trileru.

Sinopsis filma glasi: „Nakon što je izgubila posao, žena, koja se bori da odgoji svoju kćer, iz očaja se zaposlila. Počinje da radi u propalom farmaceutskom start-apu, ali ono što ne očekuje je opasna šema reketiranja u koju je iznenada ušla“.

The Deepest Breath

The Deepest Breath prikazuje mučna iskušenja koja doživljavaju ronioci testirajući svoja tela do krajnjih granica u ovom dokumentarcu.

Sinopsis filma glasi: „Činilo se da su šampion i stručni ronilac suđeni jedan drugom. Uprkos različitim putovima kojima su krenuli, susreću se na vrhuncu sveta u ronjenju na dah i doživljavaju uzbudljive avanture te neizbežne rizike jurnjave za snovima kroz dubine okeana“.

The Mother

Dženifer Lopez nastavlja da se okušava u glumi i uspela je da osvoji gledaoce Netfliksa u filmu The Mother iz 2023.

Sinopsis filma glasi: „Dok beži od opasnih napadača, ubica izlazi iz skrovišta kako bi zaštitila kćer koju je ranije ostavila“.

Nowhere

Netfliks nastavlja da razvija svoje međunarodno tržište, a njegov film Nowhere iz 2023. gledaocima je pokazao talente koji dolaze iz Španije.

Sinopsis filma glasi: „Mlada, trudna žena po imenu Mia beži iz zemlje u ratu skrivajući se u pomorskom kontejneru na teretnom brodu. Nakon jake oluje Mia rađa svoje dete izgubljena u moru, gde mora da se bori da preživi“.

A Man Called Otto

Tom Henks u ovom filmu pokazuje da je još uvek jedna od vodećih filmskih zvezda.

Sinopsis filma glasi: „Utučen i usamljen, udovac se odlučuje na drastičan korak. Međutim, planove mu poremeti vesela porodica koja se useljava u susednu kuću“.

Nyad

Nyad će verovatno postati još jedan hit ove godine, a istinita priča o Dajani Najad oduševila je mnoge gledaoce.

Sinopsis filma glasi: „64-godišnja plivačica i maratonka Dajana Najad pokušava da postane prva osoba koja je preplivala od Kube do Floride.“

Race to the Summit

Čini se da je 2023. godina dokumentaraca koji prikazuju ekstremne atletske napore, a Race to the Summit čini upravo to.

Sinopsis filma glasi: „Neustrašivi alpinisti Ueli Stek i Dani Arnold ulaze u smrtonosno rivalstvo kako bi postavili rekorde na severnim stranama švajcarskih Alpa“.

Plane

Plane je spojio Džerarda Batlera i Majka Koltera u iznenađujuće dobrom akcionom trileru koji je postao hit među obožavateljima.

Sinopsis filma glasi: „Pilot Brodi Torans spašava putnike od udara groma tako što rizikuje sletanje na ratom razoreno ostrvo – gde otkrije da je preživljavanje sletanja bio samo početak“.

Jawan

Nakon globalnog uspjeha RRR-a 2022, filmofili su počeli da uživaju u kvalitetnim filmovima koji dolaze iz Indije, a najviše u akcionom trileru Jawan.

Sinopsis filma glasi: „Čoveka pokreće lična osveta da ispravi nepravde u društvu zbog obećanja koje je dao pre mnogo godina. Suprotstavlja se monstruoznom odmetniku, koji je mnogima prouzrokovao ekstremnu patnju“.

Izvor: Index.hr/Danas.rs