SHVATI OVU MOJU OBJAVU KAO HUMANITARNU POMOĆ TEBI I TVOJOJ NEPOSTOJEĆOJ KARIJERI: Jelena Karleuša osula paljbu po Nućiju (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša ponovo je na ratnoj nozi sa treperom Igorom Panićem Nućijem.

Naime, ona je objavila stori sa njegovom fotografijom i osula paljbu po pevaču:

– Zato te nema nigde ni u top 5 da te neko sluša, prijatelju. ’Ajde ti lepo sjaši s‘ mene, ne vadiš me iz usta mesecima. Nikada ti ime nisam spomenula. Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri. P.S. Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji ne znaju ko je – napisala je JK.

Prisetimo se, cela drama krenula je kada je Jelena tokom jednog gostovanja spomenula Nućija u negativnom kontekstu:

…Na primer neki Lil Miks, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući više ne postoji – pričala je ona za K1, na šta je on na svom Instagramu odreagovao:

Šta njake ova Karli?

Ova Karli „njake“ po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert i trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene! Saberi se! Da nije malog Vojaža, bila bih još konkretnija nego mi je mali simpatičan. Idi deli karte po školama i radi za 100 evra koje ti kao robu daju kvazi menadžeri – uzvratila je tada Jelena.

Tekst: Svet Dijaspore