CEO ŽIVOT MAŠTA O BELOJ VENČANICI: Tanja Savić progovorila o udaji za 11 godina mlađeg izabranika Muhameda Bešića

Tanja Savić je otkrila šta planira u budućnosti kako kada je u pitanju njena karijera, ali i privatni život.

Nakon burnog odnosa sa bivšim suprugom, Tanja Savić je konačno pronašla sreću pored mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića.

Pevačica je sada otkrila šta planira u budućnosti, kako kada je u pitanju njena karijera i privatni život.

Nakon albuma sledi Arena, ja sam mojoj publici to dužna. Sigurno ću plakati. Volela bih da mi sinovi, mama i tata budu tu u prvom redu, baš zbog toga što nikada nisu bili. Ne postoji niko u mojoj okolini ko me kritikuje, to može da bude samo od ljudi koje volim i koji mi znače, jako mi je drago što sam to dovela u red. Nekako zračim drugačije“, bila je iskrena Tanja.

Pevačica je otkrila šta sprema svom 11 godina mlađem dečku za rođendan, koji je po zanimanju pilot.

Sad mu pripremam jedno iznenađenje, on ništa ne zna. On zaslužuje sve najbolje. Ja sam pronašla osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije“, ispričala je Tanja, prenosi Telegraf, pa je progovorila o udaji:

Ja sam uvek sanjala da nosim venčanicu, nisam je nikada nosila, a volela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lepo se slažemo, a u njemu sam pre svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole.

Izvor: Telegraf.rs/Nova.rs