BEČKA SPISATELJICA PROMOVISALA SVOJ PRVENAC: Milica Marić gostovala u emisiji kod Sanje Marinković

Pokretač ženske inicijative „Žena zeni“ i udruženja „Boss Ladies“ Milica Marić, nije samo vlasnica salona lepote „Aphrodite“ u Beču, psihoterapeut i majka troje dece, već je od skora i autor.

Naime, Milica Marić je autor knjige „Ljubav(nica)“ koja će biti predstavljena na predstojećem sajmu „Žena ženi“ koji će biti održan u četvrtak 18. aprila u palati Verthajm (Palais Wertheim), sa početkom u 18 časova – o čemu smo već pisali: SINERGIJA KULTURE, PREDUZETNIŠTVA I ŽENSKE SOLIDSARNOSTI: Sajam „Žena – ženi“ 18. aprila u Beču (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu)

Novopečena autorka, nedavno je bila gost emisije „Magazin In“ kod Sanje Marinković, gde je tom prilikom predstavila svoje literarno čedo, ali i svoju žensku inicijativu u Beču.

Emisija „Magazin In“ biće emitovana u subotu 20. aprila na TV Pink u ustaljenom terminu od 17 časova, a gosti emisije pored Milice su bili i Sale Tropiko, Ðorđe David, Aleksandra Tadić Cipka, političarka Sandra Božić, glumica Maja Radošević i advokat Zora Dobričanin.

Sajam „Žena ženi“:

Ulaz je besplatan, a za više informacija obratite se putem E-Mail-a na milicamaric@hotmail.com ili na telefon: 0660 852 15 10.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Promo