„POSLE 25 GODINA BRAKA ŽELI DA ME IZBACI IZ KUĆE, KUPIO JE STAN NA IME TE ŽENE“: Supruga Dženana Lončarevića progovorila o razvodu

Juče nas je sve zatekla vest da se pevač Dženan Lončarević razvodi od supruge Samire nakon 25 godina braka.

Iako je Dženan svoju lepšu polovinu godinama krio od očiju javnosti, Samira se sada prvi put oglasila za Pink.rs i potvrdila navode da se rastaje od Lončarevića.

Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava – rekla je Samira.

Kako je još navela, on je navodno u Beogradu kupio stan na ime druge žene sa kojom živi već dugo, a u Piijepolju kada dođe borave u istoj kući, ali nemaju kontakt.

Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem – ispričala je Samira za Telegraf.

Pevačeva još uvek zakonita supruga dodaje da nikada nije želela da se pojavi u medijima, ali je sada kako ističe primorana da kaže istinu.

Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa – istakla je ona i dodala:

Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbedim danas sutra nešto da se desi šta bi oni? – On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod – zaključila je ona za pomenuti portal.

Podsetimo, supruga Dženana Lončarevića, pevača je upoznala pre nego što je postao velika muzička zvezda, a sudbonosno „da“ izgovorili su 2006. godine nakon čega su dobili dvoje dece.

Izvor: Telegraf.rs/grand.nova.rs